reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Najczęściej taki cykl jest bezowulacyjny i miesiączkę następną możesz dostać z lekkim opóźnieniem, tzn. troszkę dłuższy cykl niż zwykle, a potem już normalnie

reklama
Tequilka, milagros trzymam kciuki za wasze bety!!!!

Pytanko, czy po wczesnym poronieniu i samoistnym oczyszczeniu @ należy się spodziewać w okolicach terminu? Czy cykl po ivf bardzo się rozjeżdża?

Martka273
- ja miałam prawie w terminie ostatnio. Chociaż ciut później niż normalnie ( przeważnie 28 dni około, a teraz 31).

GOTADORA!!! TY JUŻ MAMUSIA JESTEŚ!!!! I CHYBA DUBELTOWA!!!!:tak:
Moje skromne kciuki ciągle zaciśnięte.
SONY też już do mamuś się zalicza, a ja miałam być po niej....:szok: tak sobie obiecałam....
ale coż jak plemnik ciągle mi ucieka;-) nie idzie się póki co dogadać:eek:, a on niezbędny do naszych starań jest:sorry:

KINGA!!! Zaangażowłam się również w Twoje przygotowania, trzymam&&&&& BY TO BYŁY TWOJE OSTATNIE I NA MAXXXX SKUTECZNE. Wiem, że pisałaś, ale nie znajdę tak szybko, ile miałaś wstępnie pęcherzyków?

Hej laski a ja ulepilam bałwana :)
jutro idziemy po poludniu z emkiem po skierowanie na kariotypy na nfz czeka sie tydzien na badanie i pozniej 6tyg na wyniki wiec ciesze sie ze cos do przodu
19022013228.jpg

A co do cykli, to ja po IVF mam teraz co 24-26 dni, coś ta stymulacja wpłynęła na moje cykle i do tego moja @ trwa od tamtej pory tylko 1,5 dnia!!!!! I jeszcze do tego praktycznie bez podpasek by się obyło, wkładki wystarczają>
jak poszłam na sprawdzające usg po torbielach, które po stymulacji wysąpiły, to 9 dnia cyklu już miałam OWULACJĘ!!!! Tak, że stymulacja nie jest obojętna naszym organizmom:baffled:

GOTADORA!!! TY JUŻ MAMUSIA JESTEŚ!!!! I CHYBA DUBELTOWA!!!!:tak:
Moje skromne kciuki ciągle zaciśnięte.
SONY też już do mamuś się zalicza, a ja miałam być po niej....:szok: tak sobie obiecałam....
ale coż jak plemnik ciągle mi ucieka;-) nie idzie się póki co dogadać:eek:, a on niezbędny do naszych starań jest:sorry:

Molla dziękuje Ci bardzo :-) a ja trzymam kciuki co by ten żołnierzyk już nie uciekał i przeszedł w ofensywę i ... :zawstydzona/y: no już nie będę kończyć co ma zrobić, ale wszyscy wiemy :-) &&&&&

Molla - ja miałam na ostatnim podglądaniu 6 pęcherzyków ( w piątek). Wiem, że to nie jest dużo, ale przy moim amh ( 0,4 lub może nawet już niższym) to nie mogę oczekiwać cudów. Dla mnie będzie cudem jak 1 maluszek ze mną zostanie.

Dziewczynki dawajcie jak najszybciej te wyniki bo sie nie moge doczekać(tak jak bym sama na nie czekała :))kazda pozytywna wiadomość to dla mnie większa nadzieja że może i mi się uda:)
Dodatkowo chciałam zapytać która z was podchodziła do crio na cyklu naturalnym i jak to wyglądało, ponieważ ja czekam teraz na okres(jak nigdy wcześniej :p) i zamierzam podchodzić w tym miesiącu jeszcze. Tak myślę że na cyklu naturalnym bo skoro ja jestem zdrowa(czyli mam w porządku endo, jajeczkowanie jest, nie wiem tylko na pewno czy mi pecherzyki pękają bo tego nie sprawdzałam) Ale to wszystko chyba od lekarza zależy....

reklama
Do góry