reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

MajaSauer witaj wśród nas. Nie martw się, będzie dobrze. trzymam kciuki żeby to był Twój pierwszy i ostatni raz:tak:.
Drk masz trochę pod górke ale nie martw się będzie ok. ja też czekam az pozbędę się torbieli. Uda nam się tego paskudztwa pozbyć:tak:i zostaniemy mamami;-).

reklama
Witajcie Kobietki :-)

u mnie również masa śniegu, a nie mam nikogo kto by mi tu choć troszkę odśnieżył - ale co tam :-D

lawendowy sen włącze Adel na poczet Twoich dobrych wyników!

TeQuila i Milagros - mocno trzymam kciuki za dzisiejsze betki i czekam na dobre wieści &&&&&

Sony Sony mam w piątek wizytę z usg :-)

pozdrawiam wszystkie z mojej śnieznej krainy :-):-D:-):-D:-)

Gotadora ciekawe czy już zobaczysz pęcherzyki:-)
Milagros dla ciebie oczywiście moc ciążowych fluidków &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dowiem się chyba ostatnia o waszych pozytywnych betach bo mam 3 zmianę w pracy i coś koło 20 wróce.

Witam :-)

MajaSauer witaj, życzę powodzenia w staraniach, co do wyboru lekarza to niestety nie pomogę bo ja podchodziłam w Invimedzie w Gdyni. Z tego co pamiętam to dziewczyny chwaliły dr Gizlera z Invimedu z Wrocławia

Gotadora wyspałaś się? Tylko nie odśnieżaj sama, wiesz, że nie możesz teraz się przemęczać.

Tequila, Milagros dziewczyny za Was kciuki zaciśnięte od rana, będzie dobrze :tak:

Zuzia jeszcze tylko kilka dni i maluszki będą w brzusiu, musisz wytrzymać

TEQUILA, MILAGROS trzymam kciuki !!!:tak:
madzialenak dzięki za fb!
Kinga trzymam za Ciebie z całego serca kciuki strasznie Ci kibicuję taka silna babka z Ciebie!!!
Drk czas szybko leci raz dwa i będziesz się chwaliła wysoką betą!!!
Maja witaj :-) napisz coś więcej o sobie
Anikka jak się czujesz po transferze?

reklama
Madzialenak :-) dziękuje, wyspałam się :-D ja o 22giej ściszyłam O.N.A. ( mrok ;-) ) więc i babsko przestało szyć :-D

z odśnieżania jedynie autko musze, chodnik - trudno, niech patrzą jak chodzą :rofl2:

Do góry