reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Mikimo a Ci Twoi znajimi to wiesz moze u kogo sie lecza w PZ?
Gotadora piękna produkcja u Ciebie:)
Asia witaj
A ja dzis porzadki robilam i za mycie okien sie zwielam bo juz patrzec na nie nie moglam

reklama
Witam Was dziewczyny, przepraszam, że witam się ogólnie, ale nie nadrobiłam w zupełności dzisiejszego dnia.

Chciałabym się doradzić, bo dzisiaj strasznie boli mnie brzuch jak przed @, a nawet jak pierwszego dnia@, może nie non stop ale jednak sporo. Czy to oznaka niepowodzenia? dzisiaj 2 dpt 6 dniowego blastusia...
Miałyście tak po crio? Czyżby @ zrobiła sobie psikusa i już chciała przyjść....?:-(Tfu tfu tfu....

Malinus ja przy blastku od 3 tyg mam bole jak na okres, zwlaszcza na poczatku takie byly. Pytalam lekarza i to jest normalne tak wiec sie nie przejmuj

Milagros, od 3 tyg, to pewnie macica rozciąga się, a tu 2 dtp, to dziwne. Być może to tez zmęczenie dzisiaj miałam ciężki dzień. A to nie wskazane... troszkę się martwię, dziękuję ci za odp.

Gotadora, dzięki.... mam nadzieję, że tym razem się uda....marzę o tym. Ale jednak te dziwne bóle @ niepokoją...

Miłego wieczorku:)

Mi lekarz powiedzial tak jak spytalam co jest gorsze - wziac nospe czy przecierpiec jak boli i czy te skurcze nie szkodza. Tak wiec uslyszalam ze to wszystko jedno. Jak mam ochote pocierpiec to mam nie brac a jak nie to brac. Spokojnie mozesz sobie brac 3x1 nospy. Tylko czasami to nie ma sensu bo jak boli przez 10min i potem nie boli przez 2 godziny to i tak nie trafisz z tabletka bo przestanie cie bolec zanim tabs zacznie dzialac. Mnie bardzo bolalo i wzielam w sumie moze z 5 nosp z tego wiekszosc niepotrzebnie.

reklama
Milagros, bo dokładnie tak jest boli z 5 minut, później spokój i znowu się powtarza... chwilami mocniej, chwilami słabiej, przeżyję bez nospy. OK to dalej żyję NADZIEJĄ:) DZIĘKUJĘ:-)

Do góry