reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam Was dziewczyny, przepraszam, że witam się ogólnie, ale nie nadrobiłam w zupełności dzisiejszego dnia.

Chciałabym się doradzić, bo dzisiaj strasznie boli mnie brzuch jak przed @, a nawet jak pierwszego dnia@, może nie non stop ale jednak sporo. Czy to oznaka niepowodzenia? dzisiaj 2 dpt 6 dniowego blastusia...
Miałyście tak po crio? Czyżby @ zrobiła sobie psikusa i już chciała przyjść....?:-(Tfu tfu tfu....

Milagros, od 3 tyg, to pewnie macica rozciąga się, a tu 2 dtp, to dziwne. Być może to tez zmęczenie dzisiaj miałam ciężki dzień. A to nie wskazane... troszkę się martwię, dziękuję ci za odp.

Mi lekarz powiedzial tak jak spytalam co jest gorsze - wziac nospe czy przecierpiec jak boli i czy te skurcze nie szkodza. Tak wiec uslyszalam ze to wszystko jedno. Jak mam ochote pocierpiec to mam nie brac a jak nie to brac. Spokojnie mozesz sobie brac 3x1 nospy. Tylko czasami to nie ma sensu bo jak boli przez 10min i potem nie boli przez 2 godziny to i tak nie trafisz z tabletka bo przestanie cie bolec zanim tabs zacznie dzialac. Mnie bardzo bolalo i wzielam w sumie moze z 5 nosp z tego wiekszosc niepotrzebnie.

reklama
Milagros, bo dokładnie tak jest boli z 5 minut, później spokój i znowu się powtarza... chwilami mocniej, chwilami słabiej, przeżyję bez nospy. OK to dalej żyję NADZIEJĄ:) DZIĘKUJĘ:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry