reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
MajaS :-) pamiętam jak ja zaczynałam czytać forum, cofałą się często daleko wstecz, można znaleźć wiele bardzo cennych informacji, poznać historię dziewczyn. Nie każda z forumowiczek jednak ma ochotę na takie czytanie, bo zdarzają się posty, które bardzo mnie dziwią: a napiszcie, bo mi się nie chce wracać wstecz ... powiem szczerze,że takie posty są przykre ... Co do tego czy invitro lubi ciąże mnogie? A czy wielu z nas udało się to? Ja mam to szczęście. ...I oczywiście zdarza się,że są dziewczyny, którym udaje się za pierwszym razem - czego życzę Ci z całego serca! Mi udało się po zmianie kliniki, więc to moja druga stymulacja.

SonySony ogromne gratulacje, każda taka wiadomość dodaje mi mnóstwo nadziei i wiary
MajaSauer ja osobiście jestem na początku tej drogi. Przy pierwszej wizycie miałam usg i pobrane AMH ( rezerwa jajnikowa). Teraz czekam na okresisko , które jakoby się zbliżało ,ale jakoś trochę leniwie. Między 2 a 4 dc mam zrobić pozostałe badania a w owulacje zgłosić się na usg i lekarz podejmie decyzje co do protokołu. Wolałabym krótki, bo szybciej , ale wątpie na skłonnosci moje do cyst

Zuzia ja odpoczywałam raczej, a jeśli coś robiłam to na siedząco ( rachunki) miałam też relanium więc za dużo się nie zdziała. Dwa, trzy razy dziennie chodziłam na spacery z psem. Zuzia cały czas trzymam kciuki i przesyłam Ci moje fluidki @)--,--'--- @)--,--'--- @)--,--'--- @)--,--'---

Madzialenak dziekuje za fluidki:) Ale nie chodzilo mi o fluidki tylko dla mnie bo przede mna sa jeszcze inne testujace wiec najpierw one w kolejce a co do tego czy chlopiece fluidki - to wiesz ze kazda typ ma jakis tym ale tak naprade marzy o tym zeby w koncu pojawil sie ten zdrowy maluszek nie wazne co bedzie... a kto wie moze twoj maluszek juz szuka swojej drugiej polowki we wszechswiecie i przesyla fluidki swojej dziewczynie :-D:-D:-D:-D:-D:-D;-)

Gotadora - ty masz napewno parke wiec lapie wsszystkie

Ostatnia edycja:
Zuzia ja po transferze miałam tydzień zwolnienia lekarskiego, nie leżałam, ale bardzo się oszczędzałam, zdrowo jadłam, chodziłam na spacerki i jak widać to wystarczyło. A i najważniejsze głaskałam brzuszek, mówiłam do maluszków i prosiłam je, aby ze mną zostały. Niestety jeden maluszek nie dał rady. Cieszę się, że chociaż został mój jeden skarbek.

Domat - ja mialam tetno plodu 156 a ma byc dziewczynka, wiec to chyba jakies przesad.Chyba , ze jednak przy porodzie okaze sie ze na usg maluch ukrywal co ma miedzy nozkami. Wtedy w kieckach bedzie chodzil bo dostalam od kolezanki 2 wielgachne torby ciuszkow po jje coreczce.

Zuzia -ja przez caly okres leczenia mialam 1 dzien wolnego ( na pobranie komorek ). Caly czas chodzilam do pracy, lekarz nie widzilam powodu aby dam mi zwolnienie.Transfer milam po pracy i nastepnego dnia normalnie na 8 h i tak do teraz a to juz 21 tydzien, wiec nie ma reguly. Zycze powodzenie i tez wyslam fluidki ale dziewczynkowe :).

Hola- mam nadzieje, ze remont szybko bedzie skonczony i bedziesz mogla podejsc do juz ostatniej , szczesliwej proby.

Sony- sliczna fotka

Lawendowy- kciuki za wizyte

Pozdrowienia i trzymam kciuki za wszykie

Zuzia -ja przez caly okres leczenia mialam 1 dzien wolnego ( na pobranie komorek ). Caly czas chodzilam do pracy, lekarz nie widzilam powodu aby dam mi zwolnienie.Transfer milam po pracy i nastepnego dnia normalnie na 8 h i tak do teraz a to juz 21 tydzien, wiec nie ma reguly. Zycze powodzenie i tez wyslam fluidki ale dziewczynkowe :).

Trzcinka twoja historie dokladnie pamietam, bo ty tez z uk:) Tak wiem ze nie ma reguly a lekarze tu w uk nie wystawiaja zwolnienia. Mnie tez po transferze pielegniarka sie pytala czy jeszcze w ten dzien ide do pracy;-) Co do fluidkow to ja jak najbardziej lapie bo bardzo bym chciala coreczke - no a twoje fludki sa geograficznie najblizej mnie - wiec smialo przesylaj codziennie;-)

Ja też poproszę o jakieś fluidki :-) Może akurat pomogą.

Ja dzisiaj mam dzień sprzątania. Tzn. bez wariacji, jak na razie pronto w ruchu i jakiś clean do mycia szybek. Może poodkurzam ciut też ( mimo, że emek obiecał). A on jak przyjdzie pomyje podłogi. Wiem, że mam na siebie uważać,ale przesadzać też nie można. Poza tym to już 5 dzień po transferze. Więc jeżeli maluś się wgryzł to już teraz. A jak nie to już i tak nic na to nie poradzę.

reklama
trzcinka witaj :-) nawet nie wiesz jak Twoja wypowiedź mi pomogła...ta o pracy, bo ja już w dalekosiężnych planach miałam zamiar zachowywać się jak obłożnie chora przez co najmniej tydzień po transferze :-D oczywiście nie z powodu lenistwa, ale zapobiegawczo. Chociaż co ma być to będzie, bo mój synuś już był prawie z nami...ale tym razem też myślę pozytywnie :-)

Do góry