madzialenak
mama na pełen etat
Kinga fluidki synusiowe specjalnie dla Ciebie: &*#!<&*#!<&*#!<&*#!<&*#!<&*#!<&*#!<&*#!<&*#!<&*#!<&*#!<&*#!<&*#!<
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
....Wiem, że mam na siebie uważać,ale przesadzać też nie można. Poza tym to już 5 dzień po transferze. Więc jeżeli maluś się wgryzł to już teraz. A jak nie to już i tak nic na to nie poradzę.
Zuzia2011 - myślę,że zrobię sobie betkę przy okazji progesteronu, ale wiem, że to za wcześniej na jakieś hcg przy 3 dniowych maluszkach ( to będzie 7 dzień dopiero). A odnośnie jak się czuję to jestem rozchwiana hormonalnie. No, a poza tym od czasu do czasu czuję się jak na @, zaś 3 dnia po transferze miałam atak jajnika lewego. A Ty jak się czujesz?
wiadomo raz mysle ze wszystko dobrze raz mysle ze nic z tego... ja biore ta nospe codziennie po trzy tabletki - rano sie budze to nic mnie nie boli ale jak troszke sie pookrece bola mnie te jajniki prawie caly czas ehhh ja to nie lubie sie wsluchiwac w swoj organizm... co9 do bety to jak juz pisalam ja nie mam wyboru bo to klinika tutaj wyznacza termin i oni przy moich blastkach kazali mi przyjsc w 9dpt... badaja i tyle nie ma juz pozniej zadnych weryfikacji