reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

TeQuila - gdy mi się latem @ spóźniała przed rozpoczęciem stymulacji to nosiłam białe spódniczki i spodnie. Irraclonalne, ale miałam nadziję, że będę kusić los, gdy musiałam bardzo uważać, aby plama nie wyskoczyła ;-);-)

reklama
dziewczyny ale to przeciez nie mozliwe.. nie moge byc w ciazy..ostatni zabieg miałam 3 dni temu.. nie chce się nakręcać..znaczy już za późno ale to byłby naprwde cud..nie mozliwe

reklama
Dagnes u mnie też nie ma wiosny ... myślę,że to wina mojej sąsiadki - zobaczyła ją jak się wytoczyła z domu, przestraszyła się i nie chce przyjść :rofl2: wyobraźcie sobie,że ona ma dwa stroje - na czarno zimą, w białych spodniach latem, zawsze okropny kucyk na głowie, to taka stara panna :baffled: ateistka, która rozdaje baranki na Wielkanoc wszem i wobec, no mi raczej nie da, ale jak da dla męża to jej chyba walnę tym barankiem, albo powiem,że jak będzie poświęcony to go wezmę do mego domu

Do góry