reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hope ale skąd te czarne myśli, czarnowidztwo jakieś? dlaczego miałoby się nie udać? nie ma takiego powodu! Rozumiem,że testujesz "sikaczem" w niedzielę świąteczną - na pewno będa dwie kreski :tak: Hope myśl pozytywnie, Twój synek już niedługo będzie miał rodzeństwo :tak: trzymam mocno kciuki! &&&&

ps. Twoje dwie kreski będa dla mnie prezentem urodzinowym :-)

reklama
hope ja myśle,że pogoda.Mam dzis takiego doła, jak stąd na wybrzeże....:-( Nie wiem, co Ci poradzić, jeszcze niedawno byłaś pełna optymizmu.To pewnie przejściowe, tak cię mogę pocieszyć! I na pewno się uda, bo crio też się udaje, patrz Hola :-)musi być dobrze, nie inaczej i JUŻ!!!

TeQuila - no może być problem ze zgraniem, jak nas jest więcej, ale może jakiś termin dogramy :tak:

Asia - ja jestem pacjentką dr Tomanka, ale chodziłam też do dr Orlińskiego w czasie stymulacji, ponieważ mój Pan dr przyjmuje tylko raz w tygodniu. Ja myślałam, żeby się przenieść się do innego lekarza, ze względu na to, że on przyjmuje tylko raz w tygodniu, ale w sumie nie wiedziałabym do kogo i narazie zostanę u niego.

hope to na pewno ta pogoda tak cie nastraja:baffled:. przyszłaby juz ta wiosna to byłoby nam raźniej:tak:.
Będzie dobrze;-) wiec prosze zakopać w tej chwili ten dół:angry:. szybciutko;-)

wy piszecie a ja rycze...
ok ale magia forum dziala, moze jak sie wyrycze to mi przejdzie
asia swiezaczek czy nie ale kopa mozesz mi sprzedac:tak:, chyba zasluzylam
gotadora :-) ale kulminacja wszyscy maja urodziny w swieta, postaram sie z tym prezentem...ale co jak nie a nastepnego dnia jaki prezent dla meza...ech, nie wiem juz byla taka piekna wiosna, chcialo sie zyc, ja jestem stworzeniem slonecznym i chyba obumieram, poza tym jak sie juz raz po crio zaskoczylo to sie zapisalo objawy i jakos ich nie ma...przepraszam ze dolinuje
martka wiem wiem crio sie udaje-patrz moj synek :) brykajacy przyklad, tylko troche mi smutno bo to ostatnia szansa i moze to dlatego...jakos mi wszystko oklaplo, czasami psycha niestety siada i dlatego zwrocilam sie do was bo mnie zrozumiecie

hope ja tez testuje sikancem w niedziele wielkanocna:) teraz nie możesz się smucic bo malenstwu to nie służy. Może jakaś komedie na poprawę nastroju? Sorki za literowki ale pisze na ipadzie i on mi czasami zmienia wyrazy np z plemienia na płomienia:) hihi

Lawendowy sen: Mój lekarz jest dziwny, nie ma w nim w ogóle empatii. On uważa że ciąża to nie choroba i trzeba żyć normalnie. Że leżenie w domu nie jest wcale dobre, bo za dużo będę myślała. Powiedział że jeżeli ma tak być, że ciąży nie donoszę, to stres w pracy wcale nie jest zagrożeniem, że wystarczy że pójdę do toalety, zbyt mocno będę parła i też może być po ciąży....On jest dobrym fachowcem w swojej dziedzinie ale podejścia do pacjentki to nie ma....
Poziomka2-mamy mocno kciuki za Ciebie i Wasze maluszki...

hope gdyby to ode mnie zależało to byś kopa dostała jak ode mnie do morza ( a to cała polska do przelecenia ;-)). na pocieszenie Ci powiem,że u mnie też to ostatnia szansa choć dopiero pierwsza ( wzięliśmy kredyt na ten cel ):-)

dzieki jogo no to fajnie bedzie razem testowac:-) zawsze razniej, jakos nawet na filmach rycze i nie potrafie sie skupic, nie wiem co to jest, normalnie ze mnie mega twardziel a tu taka klapa, chyba zarzuce bridget jones i wrabie tone lodow!

dobrze ze jestescie-juz nie rycze i postaram sie tak trzymac

asia przepraszam, wiem ze nie mam prawa sie nad soba uzalac, ale jestes niesamowita ze mnie jeszcze pocieszasz, kopa przyjme na klate chociaz ode mnie do naszego morza to jeszcze dalej bo ja to juz pod kreska-kraina piwa na poludniu niemiec:-)

Ostatnia edycja:
reklama
gotadora ale mnie rozbawiłaś :-):-) to masz ubaw z takim osobnikiem ;) ann84 ja też już się nie moge doczekac Twojego wyniku :) TeQuila pisz co z tym testem!! ja własnie miałam tajemniczego klienta i przez forum ciekawe na ile % mnie ocenią :p

Do góry