reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
hope71 widzę że obie jesteśmy w podobnej sytuacji, ja też mam syna, tyle że mój ma 17 lat :) i nawet już nie bardzo chce rodzeństwo :-) a my z mężem strasznie... i nie wychodzi jak na złość. Może tym razem się poszczęści?? kurde, co z ta ann84 zaczynam się martwić...:-(

Lilia witaj!
hope ja tez mam dolinowy nastrój nic mi sie kompletnie nie chce choć nie mam jakichś obiektywnych powodów. Zrzucam więc na pogodę.;-)Nawet koty sie pochowaly i kimaja pod kaloryferami i w pościeli:-)my do crio podchodzimy prawdopodobnie w przyszłym tyg.

Dopiszcie sie obie do listy!
tequila @ to złosliwa bestia i tyle. Zawsze nie wtedy gdy potrzeba:wściekła/y:
ann trzymamy kciuki!

w między czasie czekając na wysoka betkę ann chciałam przesłać kopniaczka hope!
nie wolno ci myśleć negatywnie bo twoje crio sie udało i za 9 miesiecy pojawi sie maleństwo i rodzeństwo dla synusia!!!!
uda sie poniewaz crio sie udaje dobrze wiesz a ze ty masz ostatnią szansę i jeszcze kilka dziewczyn w tym ja więc musimy ja wykorzystać!:tak::tak::tak:
dagnes ja też z wami w tej sytuacji moja córcia ma 10 lat i bardzo pragnie siostrzyczki tak bardzo ze powiedziała ostatnio ze nawet braciszek moze byc :-D

reklama
Do góry