reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

W oczekiwaniu na wieści od Ann ma pytanie, tak na marginesie, gdzieś przeczytałam, że większe szanse na zajście w ciąże jest poprzez mrozaczki. Czy to prawda?

reklama
lilia tak to prawda poniewaz kobieta wtedy odpoczywa od wszystkich hormonów które zazywa przy stymulacji i organizm jest lepiej wtedy przygotowany na maluszka mało tego...dzieci z crio są inteligentniejsze :tak::tak:

dagnes no to trzymam kciuki i widze ze tez z wielkopolski-ja do ukonczenia studiow mieszkalam w poznaniu :)
lulin ja ciebie pamietam :), a synek juz 11 miesiecy :) moj ponad 2 lata, jak ten czas leci, no to tez trzymam kciuki za crio
kurcze dzisiaj jest do kitu wiec ann musi nas z tego wyciagnac pozytywnymi nowinami
przesilenie wiosenne to jakas masakra, chyba jednak pojde utopic marzanne przyczepie do niej negatywne mysli i precz z tym!!!

TeQuila nie chce potwierdzac czy zaprzeczac ale ten moj synek to jest mega inteligentny-nie wiem czy to crio czy to po mamie ;P, porownania tez nie mam ale strasznie nas zaskakuje np zna liczby do 10 ale nikt mu tego nie wbijal, puzzle to pestka, pamiec ma lepsza od nas i czasami zartujemy ze ma kontakt z tymi z innej planety bo robi zaskakujace rzeczy ktorych inne dzieci w tym wieku nie robia, ciekawe co z tego wyrosnie...

lilia in vitro to loteria i nie wiadomo co tak naprawde zaskoczy, raz jest tak raz inaczej, ja mam dziecko z crio i jedna stymulacje, duzo dziewczyn ma kilka stymulacji i 0 mrozaczkow i zaskakuja ze swiezymi wiec to jest czesto pozytywna kulminacja wielu czynnikow a czy ten sam zarodek zamrozony zaskoczylby albo nie to mozna tylko gdybac

Ostatnia edycja:
Asia, TeQuila - ja też chce bliźniaki, mój mąż pewnie chciałby dziewczynki, ja też bym chciała. Ale w sumie najważniejsze to to, żeby zdrowe były, a co będzie to już mniej ważne. Ale bliźniaki to moje marzenie...

lilia tak to prawda poniewaz kobieta wtedy odpoczywa od wszystkich hormonów które zazywa przy stymulacji i organizm jest lepiej wtedy przygotowany na maluszka mało tego...dzieci z crio są inteligentniejsze :tak::tak:

TeQuila - to mnie pocieszyłaś i to bardzo, dziękuję Ci, po pierwszym transferze to mega doła załapałam, ale nadzieja wróciła, dziękuję jeszcze raz.

reklama
Tequilla rób test!:)

Ja wpadłam na chwilkę, zrobić małą roszadę w naszym kalendarzu, ponieważ moja wizyta została przeniesiona z jutra na dzisiaj, wiec dzisiaj wieczorkiem lecę na podgladanko. Proszę o &&& będzie wiadomo czy w tym cyklu uda się z crio:)

21 marzec Milagors - podgladamy zdrowego maluszka
21 marzec Darii - wizyta przed owocna stymulacja
21 marzec Ann84 wysoka beta!
21 marzec Molla - udany transfer
21 marzec Malinuś podglądanko przed udanym crio!
22 marzec--lkasia--podglądanko pęcherzyków:)
25 marzec Sylwia1985 histeroskopia
25 marzec Roxii (11 dpt) wysoka beta!
27 marzec Asia_77 ​wizyta przed owocną stymulacją
28 marzec masia123 - wizyta przed owocną stymulacją
Marzec Kamryn owocna stymulacja
Marzec Aneszka81
owocna stymulacja
Marzec Darii
owocna stymulacja
02 kwiecień Kinga_1 wizyta i planowanie udanego IVF
kwiecień Asia_77 ​owocna stymulacja
kwiecień Martka udane crio