reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

avocado ale szalejesz z ta betką ;)
mgiełka cierpliwości Twoja tez będzie super
martka, kinga dzięki że o mnie pamiętacie a właściwie o mojej @ myslę że powoli się rozkręca bo jakieś plamienia się pojawiły ;)

reklama
mgiełka twoja kicia to identyczna jak moja też taki dziwaczek kiwaczek wszedzie wlezie i takie pozy przyjmuje ze nic tylko sie zakochać ;-)

tequilka transfer nie zależy ode mnie, więc musisz napisać do mojego dr;-) a z betą...jak dam radę, to poczekam, pewnie!:-Dbędzie raźniej!żeby nam się te śnieżynki udały....oj, rozmarzyłam sie.....:rolleyes:
właśnie mnie siostra ciśnie,że mam brać te 2 tyg L4 po transferze i już!Ostatnio nie brałam....Tzn. po transferze był weekend, więc leżałam, a potem do pracy....Sama nie wiem,nie chcę świrować.Czytałyście opinie,ze zarodki nie lubią zapachów?A takie "tydzień po transferze" też?

Ostatnia edycja:
dawaj nr do doktora :-D udadzą się kochana udadzą już niedługo z brzuchami ciążowymi będziemy chodzić a potem szukać bliźniaczych wózków :tak::tak::tak:

martka jeśli masz taką możliwość to weź L4 odpoczniesz będziesz się relaksować no i najważniejsze będziesz mieć więcej czasu dla nas :-D ja napewno będę świrować przez dwa tyg więc będę tu wisieć 24/dobe ;-)

reklama
I znowu mnie nie ma i nawet wiem czyja to sprawka, dziewczyny kopiujemy zawsze ostatni dodany kalendarz

22 marzec
--lkasia--podglądanko pęcherzyków:)
22 marzec mgielka, avocado jeszcze wyższa beta!
25 marzec Sylwia1985 histeroskopia
25 marzec Roxii (11 dpt) wysoka beta!
25 marzec hola- jeszcze wyższa beta!
25 marzec mgielka- pierwsze usg
25 marzec madzialenak podglądanie zdrowego synka
26 marzec avocado- pierwsze usg
27 marzec Asia_77 ​wizyta przed owocną stymulacją
28 marzec masia123 - wizyta przed owocną stymulacją
Marzec Kamryn owocna stymulacja
Marzec Aneszka81
owocna stymulacja
Marzec Darii