reklama

Kto po in vitro?

Znowu coś mi przycina, ja nie mogę, kiedy ta wiosna, śnieg przeszkadza, czy co....a może mi jaki bocian na radiówce co mam na kominie siadł;-)...ale za zimno....., nie dałby rady, jeszcze u mnie tak pi..., że by spadł:szok:
W pracy to zawsze mogłam odpisać, jak tylko znalazłam wolną chwilę, a tutaj.....:happy: trudno jaki jest taki jest:sorry2:

reklama
Ja również należę do strasznych niecierpliwców!!! Nie wiem jak wytrzymam całą ciąże wyczekać, aby zobaczyć i przytulić Maleństwa ;-) Jedynie się pocieszam, że patrząc ile lat się staramy, a tak to szybko minęło to ciąża też mignie.... ;-)

Avocado - piękny przyrost, superasto!!!!

Molla dzisiaj dobrze , nawet brzuch mnie nie boli, tylko tą cyste na prawym czuje i co chwile latam do wc sprawdzic czy wszystko ok bo mam tak mokro ze sie boje czy nie jakies plamienie ale jest ok:-)

Molla - ja taka młodziutka to już nie jestem, nie wiem jaki tu jest przedział wiekowy, nie chciałabym czegoś palnąć, więc nie powiem co myślę o sobie. RANY JULEK!! Właśnie sobie uświadomiłam, że moja kumpela, która jest w moim wieku ma 16-letnie dziecko, a ja nawet w ciąży nie jestem :-(

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry