Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
22 marzec--lkasia--podglądanko pęcherzyków 22 marzec mgielka, avocado jeszcze wyższa beta! 25 marzecSylwia1985histeroskopia 25 marzecRoxii (11 dpt) wysoka beta! 25 marzec hola- jeszcze wyższa beta! 25 marzec mgielka- pierwsze usg 26 marzec avocado- pierwsze usg
27 marzec Asia_77 wizyta przed owocną stymulacją 28 marzec masia123 - wizyta przed owocną stymulacją MarzecKamryn owocna stymulacja MarzecAneszka81owocna stymulacja MarzecDariiowocna stymulacja 02 kwiecień Kinga_1 wizyta i planowanie udanego IVF 02 kwietnia Molla ogromna beta 03 kwietnia Lawendowy Sen - wizyta przed udanym IVF kwiecień Asia_77 owocna stymulacja kwiecień Martka udane crio
kwiecień TeQuila udane crio
kwiecieńDagnes przygotowania do owocnej stymulacji kwiecieńMalinuśudane crio Marzec/kwiecieńFusun - owocna stymulacja 18 kwiecien - Agapl - podgladamy zdrowego maluszka
Sierpień/Wrzesień - Lawendowy_Sen podarowanie przez klinikę dwóch chłopaków
ASIA dzięki!!!! Juz umiem chyba;-):-) czyli dziś MGIEŁKA, AVOCADO to już PEWNE, ZE WYSOKA BETA!!!!!!!!
Jutro nic i pojutrze też nic.....trochę bez adrenalinki będzie się odświeżało stronkę, a ty HOLCIA widzę dopiero w poniedziałek wędrujesz do punktu krwiodawstwa...choc to tylko taki spacerek, bo nie ma innego wyjścia jak BEDZIE BAARDDDDDZO WYSOKA!!!!!!!! i ROXI!!!!!!! BETA CIĄŻOWA NA BANK!!!!!!!!
Liluś taka magia tego forum, pojawiamy się, znikamy;-) a i tak się kochamy bo o dzieciątko się staramy
staramy, czakamy, aż w końcu nadejdzie taki dzień, MUSI, że go wyprzytulamy:-)
Molla- oj, tak, tak już się nie mogę doczekać. Przy tej całej sytuacji nauczyłam się cierpliwości, bo z natury jestem osobą, która chce czegoś już, a w tej sytuacji się tak nie da zrobić. Chciałabym już się przygotowywać do crio, ale jeszcze muszę poczekać. Więc cierpliwie czekam i skreślam dni w kalendarzu