reklama

Kto po in vitro?

reklama
Asia ojej, ale niskie ciśnienie. Rzeczywiście w Twoim przypadku bez kawy ani rusz. Ja też jestem niskociśnieniowcem, ale nie aż tak jak Ty. Dzisiaj w kuchni słabo mi się zrobiło chyba z powodu ciśnienia, miałam 101/67.

Asia Madzialenak u mnie też norma to ciśnienie 80/60 (mam to po mojej mamie i jej mamie), piłam ok 8 kaw dziennie i też sobie nie wyobrazałam życa bez kawy ale powiem wam że da się oduczyć:tak:. ja od października nie piję kawy tyko inke i ciśnienie mam na tym samym poziomie i żyję;-).

Dziewczyny ale co mogę robić? Tydzień to dla mnie masakra jakaś. Ja jestem bardzo aktywna osobą i powiem, że mnie to dobija. Czy w przyszłym tygodniu mogę zrobić prasowanie? Czy na święta mogę coś porobić w kuchni?

reklama
Dziewczyny ale co mogę robić? Tydzień to dla mnie masakra jakaś. Ja jestem bardzo aktywna osobą i powiem, że mnie to dobija. Czy w przyszłym tygodniu mogę zrobić prasowanie? Czy na święta mogę coś porobić w kuchni?

Yplocka
ja miałam transfer 10 grudnia a na święta przygotowywałam potrawy przez 2 dni, później na sylwestra powtórka sprzątanie i gotowanie. Masz normalnie funkcjonować tylko się nie przemęczać, nie nosić zakupów itp. Po transferze miałam tydzień zwolnienia a później normalnie wróciłam do pracy, jeździłam samochodem, sprzątałam, gotowałam i nic się nie stało. Jedyne co to na zakupy chodzi ze mną mąż, od grudnia nic ciężkiego nie nosiłam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry