reklama

Kto po in vitro?

Maykaa testom sikanym mówimy zdecydowanie NIEEEEEEEEEEEE, po co masz się dodatkowo stresować hmm???Ja jak robiłam drugą bete 10dpt wyszła 60, następnego dnia(czyli w sobote i niedzielę 11 i 12 dpt) robiłam sikańce które nie wychodziły....A były to takie niebieskie Test Bobas czy jakoś tak, które są niby bardzo czułe i powinny wyjść już 3 dni od zapłodnienia.....I to były chyba takie testy specjalne do in vitro....byłam taka wściekła że szok, bo to nabijanie kasy tylko i denerwowanie ludzi....Mi faktycznie bladziutka kreska wyszła 14 dpt.Ale decyzja należy do Ciebie, a w Wielki Czwartek który to będzie dzień po transferze?Może zrób w czwartek co?

reklama
Witajcie Dziewczynki. Ja już po. Wczoraj mi podali 2 zarodki - wczesne blastocysty typu C. Pierwsza weryfikacja w poniedziałek. Wzięłam tydzień urlopu - za pierwszym razem poszłam od razu do pracy. Jak się teraz zachowywać? co można a czego nie.

nie wiem czy ja dobrze liczę 1 dzień to dzień po transferze czyli w czwartek będzie 8 dzień czyli 10 wypada w sobotę. Co do testów sikanych zdam się na Wasze doświadczenie i nie będę go robiła. Macie rację po co mam się denerwować ;)

Kinga rzeczywiście masz nieciekawą sytuację ze swoim ojcem. Szkoda, że nie masz pomocy z żadnej strony. Mam nadzieję, ze sprawy się ułożą, znajdziesz fundusze i będziesz mogła dalej walczyć o spełnienie swojego największego marzenia.

Właśnie na tvn jest UKRYTA PRAWDA- tematem jest in vitro.

Yplocka własnie tak mi się wydawało że ty miałaś wczoraj transfer:happy2:. Super, czyli od wczoraj jestes w ciąży :tak:. najlepiej jeśli możesz to poleż sobie chociaż pare dni. podobno nie ma dowodów ze to pomaga ale nie ma tez ze nie pomaga:happy2:. no i nie steruj sie tylko mysl o swoich dzidziach:-). kiedy test?

reklama
jest u mnie w mieście szpital miejski, może to dobry pomysł, ale to mogę tak po prostu tam iść i prosić o badanie beta??

Tak Mayyka ja normalnie poszłam i poprosiłam o wykonanie badania bety, tsh, ft4. Zresztą to mi zasugerowała Kinga, ja nawet nie wiedziałam, że mogę sobie takie badania w szpitalu wykonać. Najlepiej zadzwoń do szpitala i dowiedz się czy nie będzie problemu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry