reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Maykaa testom sikanym mówimy zdecydowanie NIEEEEEEEEEEEE, po co masz się dodatkowo stresować hmm???Ja jak robiłam drugą bete 10dpt wyszła 60, następnego dnia(czyli w sobote i niedzielę 11 i 12 dpt) robiłam sikańce które nie wychodziły....A były to takie niebieskie Test Bobas czy jakoś tak, które są niby bardzo czułe i powinny wyjść już 3 dni od zapłodnienia.....I to były chyba takie testy specjalne do in vitro....byłam taka wściekła że szok, bo to nabijanie kasy tylko i denerwowanie ludzi....Mi faktycznie bladziutka kreska wyszła 14 dpt.Ale decyzja należy do Ciebie, a w Wielki Czwartek który to będzie dzień po transferze?Może zrób w czwartek co?

reklama
jest u mnie w mieście szpital miejski, może to dobry pomysł, ale to mogę tak po prostu tam iść i prosić o badanie beta??

Witajcie Dziewczynki. Ja już po. Wczoraj mi podali 2 zarodki - wczesne blastocysty typu C. Pierwsza weryfikacja w poniedziałek. Wzięłam tydzień urlopu - za pierwszym razem poszłam od razu do pracy. Jak się teraz zachowywać? co można a czego nie.

nie wiem czy ja dobrze liczę 1 dzień to dzień po transferze czyli w czwartek będzie 8 dzień czyli 10 wypada w sobotę. Co do testów sikanych zdam się na Wasze doświadczenie i nie będę go robiła. Macie rację po co mam się denerwować ;)

Kinga rzeczywiście masz nieciekawą sytuację ze swoim ojcem. Szkoda, że nie masz pomocy z żadnej strony. Mam nadzieję, ze sprawy się ułożą, znajdziesz fundusze i będziesz mogła dalej walczyć o spełnienie swojego największego marzenia.

Właśnie na tvn jest UKRYTA PRAWDA- tematem jest in vitro.

Yplocka własnie tak mi się wydawało że ty miałaś wczoraj transfer:happy2:. Super, czyli od wczoraj jestes w ciąży :tak:. najlepiej jeśli możesz to poleż sobie chociaż pare dni. podobno nie ma dowodów ze to pomaga ale nie ma tez ze nie pomaga:happy2:. no i nie steruj sie tylko mysl o swoich dzidziach:-). kiedy test?

reklama
jest u mnie w mieście szpital miejski, może to dobry pomysł, ale to mogę tak po prostu tam iść i prosić o badanie beta??

Tak Mayyka ja normalnie poszłam i poprosiłam o wykonanie badania bety, tsh, ft4. Zresztą to mi zasugerowała Kinga, ja nawet nie wiedziałam, że mogę sobie takie badania w szpitalu wykonać. Najlepiej zadzwoń do szpitala i dowiedz się czy nie będzie problemu.

Do góry