reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ikasia, ale naprodukowałaś pęcherzyków, bardzo ładnie,. uważaj teraz na hiperkę, pij baaardzo dużo wody. Teraz &&&& za to żeby sie ładnie zapłodniły!

Gerbera, spokojnie, jeszcze kilka dni, dziewczyny często nie maiły żadnych objawów a sie udało:)

Hope, nie trać nadziei, może trafi się naturalny cud!:)

Mikmido, gratulacje, ale szybko poznałaś płeć, super wieści!:)

My już po transferze. Rozmrazali dzieciaczki po kolei i z pierwszej fiolki z 2 maluchami żaden nie przetrwał, z druga było podobnie:-(. W trzeciej byly 3 zarodki i z nich podali mi 2 najlepiej rokujace a jeden zostal do obserwacji (niestety przy moim stanie zdrowia blizniaki to jednak ryzyko). Jak przezyje do jutra to bedzie znow zamrozony.
Czyli są ze mną 2 blastki, jestem szczęśliwa ze je mam:-) leniu****e sobie, mąż przejął opiekę nad synkiem.
Trzymajcie sie ciepło :tak:

Lilionka - łapię wiruski, które mi przysłałaś :-) Ty już niedługo będziesz miała swoje maleństwa ze sobą.

Madzialenak - to na pewno cudowne uczucie czuć ruchy swojego maleństwa. Już niedługo i będziesz miała go ze sobą.
Hola - ale piękne wiadomości... aż 2 maluszki :-) Cieszę się ogromnie razem z Tobą.

Avocado - super wieści. Będziesz miała 1 maluszka :-)

Roxii - gratuluję Ci bardzo:-) ... niedowiarku.;-) Za to nie wierzenie w maluszka powinnaś dostać klapsa normalnie.

Molla
- ale Ci się trafiło z tym sąsiadem. Współczuję przeżyć. To nic miłego na pewno. Dbaj o siebie i o to, żeby maluszki się ładnie zagnieździły.

Ikasia - niezła kurka z Ciebie :-)
Aduś16 - cudowne wieści :-). Twój maluszek jest już naprawdę duży.

Malinuś - dzięki za troskę kochana.

Co u mnie ? Po prostu staram się za dużo nie myśleć jak na razie o staraniach i relaksuję się. Czytam książki. A poza tym jestem na diecie i od soboty do dzisiaj schudłam już 1,6 kg
Stwierdziłam też, że jeżeli zdecyduję się na IVF kolejne to odpuszczam witaminy. Co ma być to będzie. Jedynie folik i Femibion Natal mam zamiar brać.

Hope - współczuję kochana. Decyzję Twoją rozumiem, bo sama zastanawiam się czy sobie nie odpuścić . minus na koncie już niezły mam, no, a poza tym psychika już nie taka, zobaczę co powie mój lekarz i albo zdecyduję się, albo będę liczyć na cud naturalny. Tobie też z całego serca takiego cudu życzę.

Yplocka - nie odpuszczaj tak szybko sprawdź betkę za jakiś czas i wtedy zobaczysz co i jak.

Mikimo - super. Niedługo już będziesz w III trymestrze i ani zobaczysz, a już będziesz mieć swoje maleństwo ze sobą.

Gotadora - to teraz cała Wasza trójka musi się nacieszyć mężem/ tatusiem :-) Będziesz miała na pewno super czas teraz.

reklama
Kinga fajnie że się odewałaś i już dochodzisz do siebie, wiadomo ból jest ale trzeba się jakos pozbierac i walczyc dalej, w końcu się uda, wierze w to i bardzo ci tego życzę:tak:
yplocka jeszcze nic nie jest przesadzone, powtórz betę za dwa dni, trzymam kciuki za ładny przyrost:tak:
Ikasia noo gratuluję 20 jajeczek, spisałas się na medal:-D teraz trzymam kciuki za seksik na szkiełu i duużo zdrowych zarodeczków:-)
hope trzymaj się tam kochana i zycze powodzenia, mocno wierzę w to że zdarzy się cud i doczekacie się rodzenswta dla waszego synka:tak: Będę czekac na dobre wieści od ciebie;-)
Gerbera witaj! trzymam kciuki zeby to było pierwsze i zarazem ostatnie podejście. wysokiej betki życzę!!:tak:
Lulin przykro mi ze tyle maluszków nie przezyło:-( ale miejmy nadzieję, ze te co są już u ciebie w brzuszku ładnie zaczną się rozwijać i zostaną z tobą na 9 miesięcy;-)

Do góry