reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Miłego dnia dla Wszystkich. I niech zaowocuje w dobre wiadomości.

526851_425284230901866_941016001_n.jpg

reklama
jeszcze to znalazłam Monitorowanie fazy lutealnej kolejnymi pomiarami progesteronu i estradiolu nie znajduje uzasadnienia. Nie ma udowodnionych medycznie działań, które miały by wpływ na te poziomy, a co za tym idzie zwiększałyby szanse na ciążę poprzez modyfikację dawkowania leków podtrzymujących fazę lutealną po transferze.

Dagnes, Lawendowy Sen, Tequila życzę udanych wizyt i czekam na pozytywne wieści :-)

Avocado dzisiaj usłyszysz najpiękniejszy dźwięk na świecie :tak:

Hola
kciuki za Twoje 2 maleństwa

Molla
czekam na wynik Twojej dzisiejszej bety, pewnie już ładnie urosła &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mayyka jeszcze 4 godziny i ujrzysz swoją min. dwucyfrową betę :tak:

Jogo chyba chcesz po pupie dostać! Masz pozytywny wynik bety! Może jutro zrobisz kolejna domagają sie tego! A co do sikacza to jakiś nie czuły był. Nie nakręcaj sie negatywnie..... Jest dobrze, jesteś w ciąży :)

Mayyka ja miałam w 21 dpt pierwsze usg, gdzie zobaczyłam pęcherzyk a w 28 dpt usłyszałam serduszko. Miałam podane 3 dniowe zarodki.

Witam dziewczynki:)Trochę mnie tu nie było ale za to ile się działo:):)
Dziewczynkom z dwucyfrowa betą Gratuluję z całego serca :)
Za dzisiejsze wizytki też trzymam kciuki:)
A siebię dopisuję do listy na poniedziałek
03 kwietniaLawendowy Sen - wizyta przed udanym IVF
03 kwietnia dagnes78 wizyta przed udanym crio
03 kwietnia avocado - słuchamy serduszka
03 kwietnia hola - j
eszcze raz podglądamy dwa pęcherzyki:))))
04 kwietnia
Sylwia1985 - wizyta przed udanym crio
05 kwietnia Malinuś weryfikacja- wysoka beta po udanym crio!
08 kwietnia Roxii pierwsze poglądanie zdrowego maluszka
08 kwietnia Mgielka pierwsze podglądanie maluszka
18 kwiecien - Agapl - podgladamy zdrowego maluszka
kwiecień Asia_77 ​owocna stymulacja
kwiecień Martka udane crio
kwiecień
TeQuila udane crio

kwiecień Dagnes przygotowania do owocnej stymulacji

kwiecień poziomka2 udane crio
Marzec/kwiecień Fusun - owocna stymulacja
Maj/Czerwiec Lilia♥ - przygotowania do crio
Sierpień/Wrzesień -
Lawendowy_Sen podarowanie przez klinikę dwóch chłopaków

reklama
Mayka to zależy jak lekarz Ci powie, mi kazał zrobić usg za 3 tygodnie(jak dzwoniłam z wynikiem) więc biedna czekam i czekam, z tego co pamiętam to np avocado i hola miały już wizyty, także to od lekarza zależy.

Do góry