reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
lawendowy_sen - nie ma sprawy. Pamiętałam, że kciuków to zbytnio nie lubisz. A pozytywne tańce to też mogą dać pozytywnej energii... więc może być coś pomogły ;-) A z tą pracą to niestety masz rację. Bo ja jak byłam mała to właśnie w przedszkolu łapałam od dzieciaków wszystkie możliwe choroby. Raz miałam full pakiet nawet ciekawych chorób - świnkę plus różyczkę. Nieźle wtedy wyglądałam :-D

Ikasia gratuluje od dzisiaj jesteś w ciaży:-) no i gratuluje takiej ilosci mrozaczków, imponujący wynik!!!:tak: A co do tego twojego progesteronu to ile go jest w jednej globulce?? na opakowaniu powinnaś mieć napisane. Ja też biorę globulki dowcipne 2x1 przy czym jedna zawiera 400mg progesteronu czyli biorę 800mg na dobę.

Lawendowy, dagnes powodzenia jutro na wizycie &&&&&&&&&&&&&&&&&
Avocado oby serduszko maluszka mocno i zdrowo biło:tak:
hola miłego podglądania maluszków:-)
TeQuila
dorodnych pęcherzyków;-)

Kinga, to nawet nie chodzi o to, że nie lubię, ale w moim przypadku kciuki po prostu zdradzają i przynoszą wręcz odwrotny skutek.

Łomatko bosko, świnka + różyczka???? To faktycznie niezły pakiet. A masz może zdjęcia z tamtego okresu :-D
No ta ja aż takich full pakietów nie miała. Tylko świnka x2, różyczka x3, półpasiec x2.
A podobno jak raz zachorujesz, to drugi raz już nie złapiesz. Zapomnieli dodać, że mnie to nie dodtyczy:-)

Dobranoc. Słodkich snów.

300158_425148327582123_1164823159_n.jpg

Dziś ogromniaste &&&&&&&&&&&&&&& za Tequilę i kolejne podglądanko przed udanym crio, Za Dagnes i wizyte przed udanym crio, za avocado i silne serduszko dzidziusia, a za Lawendowy sen i jej wizytkę oraz szybciutki powrot do zdrowia zaczarowano-koci taniec
:-)

images
.

Miłego i pomyślnego dnia kobietki:-).

Mayyka nie odezwałaś sie wczoraj. co u ciebie kochana?

Witajcie dziewczynki w ten zimowy poranek ;-)
Ogromne kciukasy dzisiaj za :
udaną pełną dobrych wieści wizytkę dagnes
za silne i rytmiczne serduszko maleństwa avocado
za maleństwa holi oby pięknie urosły i zaprezentowały się mamusi
Kciuków nie trzymam za lawendowy sen ale życzę ci kochana najlepszych wieści na wizytce :-D
Wszystkim życzę szybkiego nadejścia lata bo na wiosnę to chyba liczyć już nie ma co!!!

reklama
Dziewczynki trzymam kciuki za Was&&&&&&&
Tequilę powodzenia na podglądank przed udanym crio, żeby tam w środku było wszysko oki:)

Dagnes powodzenia na wizycie

Avocado żebyś dzisiaj kochana usłyszała mega silne serduszko dzidziusia,

Lawendowy sen
Tobie również powodzenia

Ja dzisiaj ..no wlasnie...skoro wczoraj byl transfer o 12...to dzisiaj mam 1dpt czy 2dpt..?? Tak sobie mysle...JAK JA WYTRZYMAM DO PRZYSZŁEGO CZWARTKU????
:szok::szok::-D:-D
A szczerze, to myslalalm, ze cos będę czuć..jakoś inaczej...a czuję się zupełnie normlanie....komp;etne nic nie czuję...

Do góry