reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

dzieki dziewczyny za opdowiedzi...juz to sram co ma byc to bedzie i tak nie jestem w stanie wplynac na wynik, zrobie bete i zobaczymy, pozdrawiam Was wszystkie, to forum daje duze wsparcie:)

reklama
Lawendowy Sen bardzo się cieszę z dobrych wieści na wizycie, no i z tego,że dopisałaś kolejną bardzo ważna datę w naszym kalenarzu :-) jejciu - to tylko dwa miesiące!!! :-):-D:-):-D:-)

Lawendowy - witaj w klubie, tez mam dziś kiepski nastrój. Tylko ja jestem coś wnerwiona, może to przez tą pogodę.

A TAK WOGÓLE TO JA PROTESTUJĘ!! PANI ZIMIE JUŻ PODZIĘKUJEMY I WITAMY WIOSNĘ!! Miesiąc temu kupiłam sobie nowe butki na wiosnę i stoją i ozdabiają moją podłogę w sypialni :angry:

Lawendowy Sen ja zaczęłam brać kwas foliowy dawno temu, jak zaczynaliśmy się starać przy pierwszym podejściu. O tym oczywiście dr K mi nie mówił, bralam go z własnej woli. Jak pojawiłam się w Invicta po raz pierwszy w listopadzie dostałam receptę na ten zwiększony folik 5mg, więc ten duży folik łykałam na 3 miesiące przed transferem. Dziś dr kazał mi go odstawić i brać już tylko femibion natal 1, a jak go skończę to przejśc na dwójkę, w nim róznież jest kwas foliowy

nie smuć się, bo wszystko będzie dobrze. I lepiej bierz ten folik. Więcej jest za niż przeciw.

Mayyka piękna beta :-)

Hola - miałam nadzieję, że będą bliźniaki, ale najważniejsze że jeden maluszek miewa się dobrze i jego serduszko pięknie bije

Roxi - nie tylko ginekologia wygląda tak w UK. Dużo moich znajomych wracających z kontraktów opowiadało mi jak wygląda tam stomatologia. Jednym słowem masakra. Nie dziwię się, że sporo par polsko - angielskich przywozi swoje dzieci na leczenie stomatologiczne w Polsce.

Dziewczyny mam nadzieję, że te plamienia to tylko taki straszak. Moja siostra też miała brunatne plamienia i było ok. Moje niestety plamienie brunatne było końcem marzeń. Ściskam kciuki z całych sił aby wszystko było u Was w najlepszym porządku.

Lawendowy śnie moja kochana imienniczko, skąd taki nastrój u Ciebie. Przecież to zawsze Ty rozweselałaś całe forum. Co się stało takiego?

A tak dołączając sie do forumowych smuteczków.... ja już też nadziei nie mam. Jutro jadę na wizytę ale jakoś bez przekonania. Zaczynam się zastanawiać, czy nie lepiej zrezygnować z crio i nie zawitać do invicty. Bardzo zaciekawił mnie program z którego skorzystała gotadora. Tak się zastanawiam, że jak mam znów wydać koło 8-9 k na pozostałe próby z mrożakami to może lepiej dołożyć drugie tyle i przystąpić do takiego programu? Sama już nie wiem. Jak tak sobie przeliczam to nie starczy mi w tym roku na 3 crio, nowe in vitro i jeszcze remont salonu. Z czegoś będę musiała zrezygnować- tylko nie wiem z czego :crazy:

Lawendowy Sen

62b5381218_nie_smutaj.jpg

reklama
Sylwia powodzenia jutro na wizycie i nawet się nie zastanawiaj i zabieraj mrozaczki:tak: Co do stomalogii w UK to nie bardzo wiem jak to wygląda bo ja ząbki leczę w Pl, ale tylko i wyłącznie ze wzgledów finansowych, w Pl jest poprostu duuużo taniej. W Uk za głupią plombe trzeba zaplacic tyle co w Pl za kanałówkę:baffled: a na kase chorych robia to samo co w Pl na NFZ czyli nic:-p
Hola szkoda jednego maluszka, ale ważne że ten drugi jest zdrowy i wszysko jest z nim wporządku:tak: Trzymam kciuki zeby plamienia ustały i wszystko dobrze sie skonczyło;-)

Do góry