reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Witam!!
mola
cieszę się ze twoja beta rosnie:) teraz to już tylko do 1 usg i ze zgorki.
darii mam nadzieje ze dzidzia Twojej koleżanki jednak pokaże światu jak bardzo jest silna i wygra te walkę:)
u mnie tak jak mówiłam wcześniej beta spada dziś jest 28

reklama
Jestem załamana i zrozpaczona ale jak bym mogła to już bym pojechala po moje ostatnie dwie sniezynki. Lekarz kazał mi odstawić leki ale 15 i tak mam przyjść na krew i usg.
gerbera mam nadzieje ze twoja beta pięknie przyrosnie tak jak moli i tym razem wygrasz ta wojnę.
ja przegralam ta walkę ale nie wojnę . Obiecalam sobie ze do końca tego roku walczę a potem zobaczymy.

Jogo przykro mi,że się nie udało ale masz wspaniałe podejście i na pewno uda się następnym razem za co trzymam kciuki z całych sił &&&&&&

Witajcie dziewczyny po prawie 3 miesięcznej przerwie. Nie było mnie tak długo bo musiałam uregulować tarczyce. Będę podchodziła ponownie ale tym razem długim protokołem. Od pierwszego dnia mam zacząć brać antyki W związku z tym mam do Was pytanie: dzisiaj po południu dostałam @ ale plamienie jeszcze bez krwi i czy dzisiaj wziąść pierwszą tabletkę antyków czy poczekać do jutra jak się rozkręci. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny, którym się udało, które są w trakcie i oczekujące. Jestem z wami myślami i sercem.

hope pieknie napisane, trzymaj się kochana i powodzenia!!!!
Jogo przykro mi bardzo:-( dobrze że się nie poddajesz i chcesz walczyć dalej, to najważniejsze, bo walczyć trzeba w końcu się uda!!!!! trzymaj się, przytulam...
kari witaj! mi się wydaje że jutro bedzie twoj pierwszy dzien @, takie plamienia się nie liczą, więc chyba jutro powinnaś zacząć brać leki. Trzymam kciuki, powodzenia

Witajcie Kochane!
No i zaczęło się, chyba już pełną parą, dziś niespodziewanie-bo powinnam za 5 dni- dostałam @ !! Totalne zaskoczenie bo to 28 dc.i teraz maskara bo między 2 a 4 dc.powinnam zrobić FSH i LH.Wybaczcie, może głupie pytanie ale czy mogę zrobić te badania jutro? Mam nadzieję bo przecież 3, 4 dc. to weekend!! I co znów bym musiała czekać cały miesiąc na kolejny @ !!!!!!!!!!!!! Byłam wczoraj porobić parę badań pokłuli mnie nieprzytomnie a tu znowu.Z moim panicznym lękiem przed igłami to oj,wiele mnie to kosztuje...:( Ale czego to człowiek nie zrobi aby osiągnąć cel...Nie wiem nawet co u Was, muszę poczytać i nadrobić, mam nadzieję że same dobre wieści!!!!!!!!!!!

Jogo - przykro mi :-( trzymaj się i zbieraj siły na kolejną walkę.
kari - pierwsza tabletkę wzięłam w pierwszym dniu krwawienia, a nie plamienia. Nawet na ulotce tak pisze, przynajmniej mojej :tak: sprawdź na swojej. Powodzenia. Trzymaj się.

Maja - moim zdaniem jak najbardziej możesz zrobić jutro badania. Tym bardziej, że jutro masz 2 dc, ja też zrobiłam w 2 dc i lekarz mi powiedział, że to nawet lepiej. Powodzenia i nie stresuj się tak tymi igłami :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Maja spokojnie możesz jutro już zrobić badania, bo powinno się je zrobić między 2gim a czwartym dniem cyklu

Witaj Kari :-) powodzenia!

Do góry