reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Witam dziewczyny!
Jak zwykle pisze z tel.znow na zadupiu nie mam dostepu,a na tym tel.to dupa nie pisanie.
Zrobilam dzis tez progesteron,po tych krwawieniach,noi przy dawce ktora zwiekszylam do 3 razy dziennie po 3 dowcipne
3 razy dziennie po 2 doustne
3 razy dziennie po 2 duphastony
I mam 24,29 mg/no cos tam,wydaje mi sie nie za wielki,dobrze ze zwiekszylam dawki
A dzis I wczoraj krwawie ale mniej I wyglada to jak zluszczone cos a la skrzepki,
No I beta tez mam 18 dni po transferze 1268
Ja przy pozamacicznej zaczelam krwawic wlasnie przy becie ok.1000, no ale mnie nic cie boli,a przy tamtej mialam tepy bol podbrzusza I potem bol z karku
A narazie poki co samo krwawienie,chyba jeszcze w srode przed czwartkowym usg pojade,mam l4 dzwonilam di kliniki I kazali w czwartek jak bede odebrac z dzisiejsza data
Poza tym jak zwykle cycki flaki,nic nie boli,ani brzuch,ani rozciagan macicy,nic a nic,gdyby nie beta nie czuje nic.
Dzieki wszystkim za kciuki,troske,za wszystko
TRZYMAM ZA WSZYSTKIE KCIUKI
MOLLA

reklama
Molla no super piękna betka, gratulacje!!!!:-) napewno jest wszystko dobrze, teraz czekamy na usg:tak:
Asia fajnie że udało ci się przełożyć tą wizytę, może w koncu dowiesz się czegos konkretniejszego:tak:
Lulin bardzo mi przykro kochana:-( trzymaj się i zbieraj siły do dalszej walki...
Darii trzymam kciuki za malenstwo koleżanki, mam nadzieję, ze to jakas fatalna pomyłka i że wszystko bedzie dobrze
Milagros super ten kalkulator dzięki:-)

Molla beta śliczna! pamiętaj,że były dziewczyny, które krwawiły a z dzidzią wszystko było dobrze :tak: czekam z Tobą na czwartek z niecierpliwością, a Ty leżakuj ile wlezie i dobrze,że bierzesz większe dawki progesteronu - będzie dobrze :tak:

a co do pogody to u nas .... ZIMA!!!! Z NIEBA LECI OGROMNIASTY ŚNIEG!!!! qurcze, czy to się nigdy nie skończy???? tak mi szkoda tych wszystkich zwierząt, ptaków ... piszą,żeby dokarmiac bociany, ale ja nie wiem gdzie one są :-(

Asia to ja sie klulam kilka razy w robocie w kiblu,raz sie nie zamknelam I szef wszedl po wode do czajnika,widzial tylko strzykawki,igly,popatrzyl na mnie I powiedzial tylko tyle
= mam nadzieje ze to nic mocnego....bo mu glupio bylo mnie w kiblu wogole zastac,a ze prawie od tamtej pory mnie w robocie nie ma,bylam w tamtym tygodniu,ale znowu jego nie bylo,minelismy sie,toi moze mysli,ze przycpalam

reklama
Molla :-D no co Ty, na pewno coś innego myśli ;-)

ja też miałam taki kibelek po drodze do Gdańska w mc donaldzie, bo musiałam godzine po zastzryku krew badać, więc to mi właśnie pasowało w tym mc donaldzie, ale robiłam to przy zlewie, miałam gdzieś,że ktoś wejdzie :-D

Do góry