reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Mimo, że weekend się już skończył,
ja i tak życzę Wam udanego i miłego dzionka.

68553_372647776177537_1245661032_n.jpg

reklama
Dzień dobry!!!

Witam nową koleżankę,Kiran ;) kochane mam problem z określeniem wieku swojej ciąży. Tutaj wskazuje że to 5 tydzień 1 dzień, a wg. innych kalkulatorów ciążowych to 6 tydzień ?? trochę zgłupiałam, a pierwszy dzień miesiączki miałam 3 marca. Może wy mi pomożecie, jeśtes dla mnie jak wyrocznia :) pozdrawiam serdecznie

Ciazy po invitro nie powinno sie liczyc od ostatniej miesiaczki bo moglas miec dluzsza lub krotsza stymulacje. Liczy sie od dnia pobrania komorek. Masz w necie pelno takich kalkulatorow po invitro. A bedac w 5tyg 1dniu jestes w 6 tyg....

Witajcie dziewczynki!!!

Lawendowy sen przepraszam, że dopiero teraz odpisuje, ale mam problem z internetem i teraz w domu w ogóle nie mam. Moja przyjaciółka w piątek wypisała się ze szpitala na własną odpowiedzialność :-( Psychicznie nie wytrzymała :-( W czwartek 11.04 będzie miała rezonans maluszka i wszystko już dokładnie będzie widać. Lekarze twierdzą, że ma za małą, (czy za mało rozwiniętą) klatkę piersiową i nie ma miejsca na płucka. Ale ja liczę na to, że jeszcze wszystko będzie dobrze, bo do porodu jeszcze miesiąc a Maluszek dostaje sterydy, żeby się szybciej rozwijał.

Milagros mój Gin określił wiek ciąży od pierwszego dnia ostatniej miesiączki ;) wg. niego ( w sobotę) to 5 tydzień

Moze twoj gin obliczyl ze tak jest dobrze. W moim przypadku mialam stymulacje o 3 dni dluzsza bo mi nie rosly dosc szybko i z daty ostatniej miesiaczki mi nie wychodzi ale tobie mozee akurat wyjdzie.

IVF.ca Pregnancy Due Date and Fetal Development Calculator | IVF.ca

Zobacz tutaj wpisujac date pobrania komorek. Patrzac na twoja stopke wpisalam 15 marca i mi wyszlo 5tydz 3 dzien...

lulin bardzo mi przykro. tule cie mocno i życzę powodzenia następnym razem:tak:.

kiran witaj wsród nas i powodzenia zyczę z całego ♥

Darii, ja też wierzę, że wszystko będzie dobrze. Tylko dlaczego nikt do tej pory nie zauważył niby tej wady rozwojowej??? Może to faktycznie pomyłka. Trzymam kciuki za rezonans. No i za Twoją przyjaciółkę i jej Maluszka również.

Witajcie kochane

malinuś, Molla, lulin &&&&&&&&&&&& za Wasze ogromne betki :-)
mgielka miłego oglądania, oby wszystko było super &&&& :-)
a mi udało się przepisać jutro na 14.20 :-) może wreszcie dowiem się czegoś konkretnego

reklama
Lawendowy sen powiem Ci szczerze, że nie wiem, czy to nie jest wina lekarza, który wcześniej bagatelizował u niej za dużą ilość wód. Nie zainteresowało go to wcześniej i też nie szukał tego przyczyny

A jak Ty się czujesz psychicznie i fizycznie?

Do góry