reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Sylwia, nikogo nie straszysz :-) No przynajmniej ja się Ciebie nie boję. Dentysty też nie :-D

Dobranoc. Karaluchy pod poduchy.

5550.jpg

Molla, mam taką nadzieję, że u Ciebie wszystko dobrze.

Cały czas myślę o Tobie i pewnie przez to masz przeogromną czkawkę
:-) Kochana, w Twoim kierunku wysłałam pozytywną energię i pomodliłam się za Ciebie i Twoje Maleństwa.

nie-martw-sie-wszystko-bedzie-dobrze.gif

99a554256026c73a055a145eec399861.jpg

moja beta juz spadla na 12, kazali odstawic leki i czekac na @, nie wiem co bedzie dalej.....
Molla mam nadzieje, ze trzymasz sie dzielnie i wszystko dobrze z maluszkami

Wpadłam się przywitać...Miłego Dnia Wszystkim:-)
Molla proszę choć jedno zdanie wyszkrob na telefonie....martwię się bardzo nawet spać nie mogłam :-(

Dzień dobry:):):)
Kurcze, mialam nadzieje ze będąjakieś info od Molli...a tu nic....mam nadzieje ze dobrze u niej...

Ja zaraz lecę na betę....dzisiaj kolo 13-14 będę miala wyniki....ale okres juz sie zbliza..wiec ta beta to tylko formalnosc.....

Witajcie dziewczynki!

Żadnych info od Molli :-( Mam nadzieję, że u nich wszystko dobrze! :-(

Ikasia powodzenia! Zyczę Ci z całego serca, żeby betka była wysoka!

Życzę wszystkim miłego dnia!!!!

reklama
Do góry