Roxii
Mamusia 2013 :)
Molla jejku nie wierze w to co przeczytałam
mam nadzieje, że wszystko bedzie dobrze i to nic poważnego, daj znać kochana bo bardzo się tu wszystkie martwimy, trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
hola lez kochana i odpoczywaj jaknajwiecej, oby krwiak jaknajszyciej się wchłonął i wszystko dobrze się skonczyło
Milenek malutkie i ciche gratulacje &&&&&&&&&&&&&&&&&&za przyrost;-)
mayyka nie przejmój się kochana, ja tez miałam takie plamienia a z maluszkiem wszystko ok
jak się bierze progesteron dopochwowo to takie brudzenia się zdarzają. Ale jak bardzo sie niepokoisz to moze zadzwon do kliniki żeby przyspieszyli ci usg
mam nadzieje, że wszystko bedzie dobrze i to nic poważnego, daj znać kochana bo bardzo się tu wszystkie martwimy, trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&hola lez kochana i odpoczywaj jaknajwiecej, oby krwiak jaknajszyciej się wchłonął i wszystko dobrze się skonczyło

Milenek malutkie i ciche gratulacje &&&&&&&&&&&&&&&&&&za przyrost;-)
mayyka nie przejmój się kochana, ja tez miałam takie plamienia a z maluszkiem wszystko ok
jak się bierze progesteron dopochwowo to takie brudzenia się zdarzają. Ale jak bardzo sie niepokoisz to moze zadzwon do kliniki żeby przyspieszyli ci usg

:-)