reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Gerbera przykro mi kochana...kurcze, strasznie to niesprawiedliwe...człowiek się cieszy chwile a potem....trzymaj się...następnym razem bedzie dobrze:)

Ja już po becie...wyniki kolo 15...:szok::szok::szok::szok: chociaz tak jak mowie...wiem jaki wynik będzie,,.:p

reklama
hej Kochane:-D

lawendowy mój mąż często miewa zawalone zatoki lekarz polecił robić inhalacje z sody oczyszczonej podobno świetnie działa spróbuj może akurat Ci ulży:-)

gotadora
współczuję męki trzymaj się!
ikasia mam nadzieję, że beta Cie miło zaskoczy &&&
molla myślami jesteśmy z Tobą trzymaj się Kochana
madzia co u Ciebie?? jak się czujesz! miałaś rację z nasza kliniką nie mogłam się odnaleźć.

jest jeszcze lista??

a co u Tequili i u Kingi wiadomo?

Fusun,trzymam kciuki za piątkową punkcję. Chociaż Wielkanoc się skończyła, to Ty na pewno dołączysz do forumowego kurnika. I na pewno za moment będziesz w ciąży.

Szkoda, że nie będzie Cię na spotkaniu. Przynajmniej byłoby mi raźniej, bo tam same ciężarówki będą, oprócz mnie. Normalnie zastanawiam się, czy iść ;-)

Lawendowy Sen a pomyśl ile wirusów od nas dostaniesz!

Gerbera tak mi przykro :-( przytulam mocno

Ikasia trzymam kciuki za Twoją betkę - aby formalność okazała się WYSOKA!!!

Molla wiem,że gdybyś mogła to być nam napisała choć słowko, ale widocznie nie masz jak. Cały czas trzymam kciuki, aby wszystko było dobrze z Tobą i dzidziulkiem

Sylwia dziękuje Ci za radę odnośnie leku, kupię sobie na w razie co - już mi przeszło i normalnie dobrze się czuje :-)

miłego dnia dziewczyny!

Martaczi dziękuję :tak:u mnie ok, brzuchol rośnie już jest mocno widoczny :-), mały rośnie, w ogóle nie czuję, że jestem w ciąży. Gdyby nie brzuch i usg to bym nadal nie wierzyła. Połówka minęła, coraz bliżej do porodu, jeszcze nic a nic nie mam dla małego, po usg, które mam 22 kwietnia zacznę urządzać pokoik i kupować ciuszki i kosmetyki dla Sebcia :-)
Mam nadzieję, że teraźniejsze Twoje 3 podejście będzie szczęśliwe i już niedługo też będziesz mogła szykować wyprawkę dla swojego dzieciątka.

reklama
madzia ja Cię kręcę, ale to zleciało:szok: Kochana życzę udanych zakupów na pewno będzie to sama przyjemność:tak:cieszę się, że się tak dobrze czujesz!
ja też mam taką cichą nadzieję, że się wreszcie uda nie byłam zadowolona z ostatniej wizyty u dr M. , ale dziś zadzwoniła jak się czuję i czy już mam okres także się ucieszyłam, dopytałam dlaczego nie 1 dc leki po prostu zmieniła metodę i leki ja już miałam i długi i krótki protokół nie wiem jak to teraz będzie w sobotę mam wizytę to się jeszcze dopytam:-)

Do góry