reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Gotagora gratuluje synka i zycze corci ale najwazniejsze zeby zdrowo rosli bez wzgledu na plec ( ale parka to cos fajowego, tez bym tak chciala)
Sylwia nie znam sie zbytnio jak z tymi lekami jest, ale ja chyba na Twoim miejscu tez bym zaryzykowala i wziela je dzis
Fusun trzymam kciuki za Twoje zarodki oby sie dobrze dzielily i bylo ich jak najwiecej
Molla Sciskam i &&&&&&&&&&&
Ikasia udane wizyty, ja w w przyszlym tygodniu a na razie czekam na @

reklama
Witajcie Kochane
Dziś byłam na wizycie, na szczęście potwierdził,że w poniedziałek punkcja...bardzo się cieszę. Pytałam też o przygotowanie do transferu...i szok :szok: praktycznie można przyjść z biegu , byle mieć koszulkę i kapcie przy sobie :szok: Dziwię się, bo gdzieś tu czytałam ,że żadnych kosmetyków, mycia zębów i kąpieli w tym dniu nie wolno. Jeżeli chodzi o wypełnienie pęcherza to tylko jeden lekarz tego wymaga a inni nie. Dowiem się w środę co z pęcherzem , bo w czwartek będę mieć transfer jak wszystko pójdzie zgodnie z planem...mam nadzieję,że tak :-)

Dzwonił doktorek i powiedział, że z 11 pobranych komórek 10 było prawidłowych i na dzień dzisiejszy mamy sześcioro dzieci. Poprzednim razem było 7, które się dzieliły po zapłodnieniu. Co z tego, skoro żaden nie dotrwał do mrożenia... Jestem pełna obaw jak będzie tym razem...

Proszę się ze mnie nie śmiać :-p gdzieś to wyczytałam, dlatego od razu pytałam doktorka, bo nie wyobrażam sobie wogóle funkcjonowania na " brudasa" a co dopiero się gdziekolwiek wybrać.
Fusun szóstka to ładna liczba...będzie dobrze..wiara, wiara i jeszcze raz wiara....trzymam &&& już dziś:-)
martka zleciało okropnie szybko...martwię się tylko trochę , bo nikt do końca mi nie powiedział ilu komórek można się spodziewać, nawet dziś lekarz nie chciał nic mówić, ponoć dopiero w poniedziałek...tyle to wiem sama:wściekła/y: na szczęście mamy być już na 9- tą...jejku ale się cieszę. Wybaczcie,że tak świruję ,jestem podekscytowana..to mój pierwszy raz i wszystko jest dla nie nowe:-)

Witajcie dziewczynki w ten piękny słoneczny dzień!
Wysprzątałam dom więc mogłam teraz Was poczytać :-)
Gotadora gratulacje za pięknego syneczka i śpiącą piękną królewnę!!!
Fusun no to piękna szósteczka dzieciaczków jak wygrana szóstka w totlotka:-D Uwierz a wszystko się stanie jak zechcesz.

reklama
Do góry