reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Czesc Dziewczynki :-)

Fusun, trzymam kciuki za Twoje komoreczki i seksik na szkielku, aby przyniosl duzo zdrowych zarodeczkow :tak:

Martka ,Joasia, co to znowu za smutne minki i zle mysli. Skupcie sie na obecnej sytuacji i badzcie pozytywnie nastawione. A to specjalnie dla Was. Duzo usmiechu kobitki:
usmiech1.jpg

Gotadora, super!!!! Gratuluje synusia i zycze aby spiacy babaelek okazal sie Spiaca Krolewna :-)

MILEGO DNIA KOBIETKI!!!

Załączniki

• usmiech1.jpg
    usmiech1.jpg
    5,6 KB · Wyświetleń: 56
reklama
gotadora ja mam identycznego owczarka jak twoja Alma tylko to pies Pirat tez ma taka czarną maske i taki długi włos. Ja byłam w czwartek na usg to był 10 tydzień i 4 dzień i lekarz tez mi zasugerował ze chyba bedzie chłopak czy to możliwe ze tak wczesnie mógł zobaczyć płeć???

Gosiu w 10 tygodniu to bardzo wcześnie, nie ma jeszcze wykształconych narządów, obejrzyj filmik - link poniżej:

Kalendarz ciąży: 12 tydzień ciąży - www.mamazone.pl

sorry, o płci pisze w 11 tygodniu:

Kalendarz ciąży: 11 tydzień ciąży - www.mamazone.pl
No to z tego co tam mówią na tym filmiku to w 10 tygodniu dziewczynka i chłopiec maja to samo. No ale najważniejsze ze jest wszystko ok. Do kiedy was męczyły mdłości bo ja mam je od rana do wieczora i jestem już wykonczona

Gosia ja prawie nie miałam mdłości, a jeśli się pojawiały to niestety o różnych porach dnia, dokuczała mi senność, ale też już z tym lepiej - życzę Ci, aby jak najszybciej ustąpiły

reklama
Hej dziewczynki! Ach zazdroszczę wam tych spotkań :)
gotadora życzę spełnienia marzeń o prace :) było by to wynagrodzeniem za dotychczasowe cierpienie, tez marze o takiej nagrodzie:)
Sylwia kochana jesteś nasza skarbnica wiedzy medycznej! Dzięki za wyjaśnienie obrazowe sprawy. Mam jeszcze pytanie do ciebie jako lekarza. Czy słyszałas o tym ,ze dana para wypiera się w jakiś sposób genetycznie i po prostu nie moze mieć ze sobą dzieci?
pisalyscie tez o adopcji więc myśle o tym ale to naprawdę ciężka decyzja. Moi znajomi adoptowali córcie 7 mc i uważam ze to wspaniale ale kiedy myśle o sobie to już sama nie wiem. Pytanie mam tylko jedno do siebie czy będę je wstanie kochać tak bardzo ze zapomnę ze go nie urodziłam . W przeciwnym razie ani ja ani dziecko nie będzie szczęśliwe. Mój mąż twierdzi ,ze na pewno damy mu te miłość i już dawno proponował to rozwiązanie. Myśle ,ze jestem w stanie pokochac bezgranicznie takie dziecko ale nie dojrzałam do tej decyzji jeszcze.

Do góry