reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
17 kwietnia Martka wysoka beta po udanym crio!
18 kwietnia Asia_77 udany transfer
19 kwiecień - Agapl - podgladamy zdrowego maluszka
22 kwiecień- Avocado - podglądanie zdrowego maluszka
22 kwiecień Madzialenak - usg połówkowe, podglądamy zdrowego synka

22 kwiecień Darii - podglądanie pęcherzyków

23 kwietnia Lilia♥ - wizyta przed udanym crio
30 kwietnia Malinuś serduszkowe- podsłuchiwanie silnego serduszka!
kwiecień TeQuila udane crio
kwiecień Dagnes udane krio

kwiecień poziomka2 udane crio

Maj joasia2906 - udane crio :) bliźniaki
Maj/Czerwiec Lilia♥ - przygotowania do crio

Czerwiec Lawendowy_Sen wizyta przed udanym IVF
Sierpień/Wrzesień - Lawendowy_Sen podarowanie przez klinikę dwóch chłopaków

Martka! Cudnie! Strasznie się cieszę, oby maluszek zadomowił się i pięknie rozwijał przez kolejne 8 miesięcy :) Niech betka rośnie jak szalona:) Jutro powtarzasz?

Z takiego pułapu to chyba nie spadnie, co?jeszcze jutro przede mną, ostatnio krwawiłam w terminie @.nie zapeszam, w życiu takiej bety nie miałam:-D

Ostatnia edycja:
Dziewczyny serdecznie gratuluje....mam nadzieje ze teraz juz będzie wszsystko ok...trzeba sie trzymać tego ze kwieciem miesiącem udane crio...mam nadzieje ze i ja się załapię:):):):)

reklama
Do góry