reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Zula - cieszę się, że masz się trochę lepiej, trzymaj się cieplutko i wracaj do zdrowia. Informuj nas o tym jak się czujesz. Pozdrawiam.

Asia_77 - ​zaczynam się martwić, że coś się u Ciebie dzieje, wogóle się nie odzywasz. Mimo wszystko mam nadzieję, że wszystko u Ciebie ok...

reklama
Dzisiaj, a w zasadzie wczoraj, miałam drugą weryfikację. Beta 0.5 :no: Lekarz powiedział, że w zasadzie mogłabym odstawić leki już teraz, ale postanowiliśmy sprawdzić bete w poniedziałek, bo jest jeszcze promil szansy, że coś się ruszy. W zasadzie w to nie wierzę, ale nadzieja umiera ostatnia. Ciężko mi...
wiem, że to nie ma sensu. Ale...
:-(

Zabazu tak mi przykro, liczyłam że się uda. Trzymaj się kochana, wiem jakie to trudne ale trzeba przetrwać. A to twoje pierwsze podejście?

Zula zdrowiej i wracaj jak najszybciej do nas i po maluchy:))

Witajcie Kochane Kobietki

Lilia
dziękuję za troskę...:-) byłam u Mężulka na tydzień...zrelaksowałam się nabrałam sił...chciałam kupić sobie kolejne sikacze...mają tam takie fajne...zamiast kresek pisze wprost " pragnant " lub " not pragnant " ale emek nie pozwolił...dobrze,że nie wie ile mam w zapasie :-p
ale czytam Was i czytam i znów załamka
joasia Ty już bierzesz luteinę , a mi lekarz nic nie mówił ,że mam brać , a to 4dc przed crio.
Co radzicie ? Mam zacząć brać????? Jestem na estrofemie więc nie wiem, boję się ,że lekarz zapomniał o dupku:wściekła/y::-(
Dopiero za tydzień mam wizytę...
Zabazu bardzo mi przykro :-(

Zabazu a masz mrozaczki???
Mi lekarz powiedział,że niektórym Kobietom udaje się zaciążyć dopiero po dokładnym wypłukaniu tych wszystkich hormonów stymulacyjnych, czyli przy crio. Nie wiem może chciał mnie tylko pocieszyć , ale mi osobiście dodaje to nadziei. Boję się tylko ,że mój eskimosek nie podejmie podziału po rozmrożeniu:-(

Zabazu podziwiam Cie za siłe walki, ja po drugiej weryfikacji zawsze odstawiałam leki i kupowałam pizze i wino :) Ale cuda się zdarzają i zaciskam kciuki za poniedziałkową betę!!!

zabazu
nie dpoddawaj sie my mialysmy taka sama sytuacje pierwsze podejscie jeden zarodek:( ale dziewczyno do trzech razy sztuka my z mezem postanowilismy probowac jeszcze raz in vitro MAM NADZIEJE ZE UDA SIE TO GDZIES WE WRZESNIU(musimy troche uskladac) a jak nie to ADOPCJA ZARODKA jesli to wszystko nie wyjdzie to tyle DZIECIACZKOW CZEKA NA RODZICOW ze az serce sciska:) wiec glowa do gory gdzies na swiecie napewno sa nasze male iskiereczki tylko my jeszcze nie do konca droge do nich znamy ale wkoncu sie uda musi sie udac:)
GLOWA DO GORY
PAMIETAJ
NIGDY NIE POZWOL BY STRACH PRZED DZIALANIEM WYKLUCZYL CIE Z GRY

reklama
Wiecie co, a ja sobie tak myśle, że jednak częściej chyba sie udaje to crio....bo u nas tez proba ze świeżaczka się nie udala...kto wie...moze byl za slaby...a teraz przy crio się udalo...co oznacza, ze ten maluszek byl sily, bo przetrwal zamrażanie i rozmrażanie...więc glowa do gory dziewczyny:tak::tak::tak:

Do góry