MajaSauer
Fanka BB :)
[FONT="]Lilia[FONT="]♥[/FONT] dzięki Słonko za odpowiedz![/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]krolik[/FONT] mam rozpiskęJ Ojej jak cudnie, to bardzo Ci gratuluję!
Obym miała dużo i dużo ładnych.
Jak piszecie o tym crio to nawet nie pytam o co chodzi bo czarna magia, czyli jak za pierwszym razem mi się nie uda to co wtedy ze mną?
[FONT="]lawendowy_sen POWODZENIA![/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]juta84 ja miałam tych badań od groma!! Ale zaufaj lekarzowi, zapewne wie co robi
[/FONT]
Ja jutro o 10 rano mam znów kontrolę, dziś wzięłam ostatnie dwa zastrzyki !!!!!!!! Jestem taka szczęśliwa, chociaż wiem że jeszcze po transferze mnie czekają...
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]krolik[/FONT] mam rozpiskęJ Ojej jak cudnie, to bardzo Ci gratuluję!
[FONT="]lawendowy_sen POWODZENIA![/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]juta84 ja miałam tych badań od groma!! Ale zaufaj lekarzowi, zapewne wie co robi
Ja jutro o 10 rano mam znów kontrolę, dziś wzięłam ostatnie dwa zastrzyki !!!!!!!! Jestem taka szczęśliwa, chociaż wiem że jeszcze po transferze mnie czekają...
Ani Antrum ani Gyncentrum nie dostało się do programu rządowego
chyba czeka mnie kolejna zmiana kliniki ale już sama nie wiem na jaką
Gametę i Provitę już zaliczyłam. Myślę ewentualnie nad Salve medica w łodzi, warszawę mam 250 km w jedną stronę, a Białystok 450:-(
nie widzę Asi? co u niej? Sylwia, widzę że pozbierałaś się- delikatnie mówiąc, zmieniłaś nastawienie, to tak jak ja :-) powiem Wam, że po 4 porażce, odpoczynek od wszystkiego co związane z dzidzi, jest na prawdę lekarstwem. Moja głowa inaczej funkcjonuje, na razie nie myślę o crio, nie wiem czy wrzesień czy październik. Odrzuciłam to całkowicie na bok...
nadrobiłam zaległości no i wspieram wszystkie staraczki! trzymam kciuki za Was wszystkie dziewczyny!
. Tylko dopiero teraz odgoniłam mojego sprzed komputera i mogę nadrobić zaległości.
powiem Wam, że po 4 porażce, odpoczynek od wszystkiego co związane z dzidzi, jest na prawdę lekarstwem. Moja głowa inaczej funkcjonuje, na razie nie myślę o crio, nie wiem czy wrzesień czy październik. Odrzuciłam to całkowicie na bok...