reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny .Jestem po jednej nie udanej procedurze in vitro (3 transfery)obecnie postanowiliśmy zmienić klinikę na Novum w Warszawie i starać się o dofinansowanie, w związku z tym mam do was pytanie czy macie doświadczenie z tą kliniką ? i z dr Czer...........? czy na wizytę kwalifikacyjną potrzebne są jakieś aktualne badania? Z góry dziękuje za odp kibicuję wam wszystkim i trzymam kciuki bo wiem co przeżywacie.

reklama
witam wszystkie:)

ja jestem wlasnie po wizycie w sprawie dofinansowania a wiec dostalismy sie:-):-) spelniamy wszystkie warunki ehhhhhhhhhhhh:-D:-D:-D:-Dco za ulgaaaaa.... czekam tylko na wyniki do konca miesiaca i od SIERPNIA>>>ZACZYNAMY WALKĘ O MALEŃSTWO:):-D

powiem wam ze troche sie boje bo jak sobie to wszystko przypomne to masakra:( ale dam rade musze dac wkoncu robie to dla naszego malego szczescia:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

bede stymulowana innymi lekami wiec moze wiecej komorek sie uzyska:)heh

SIERPIEŃ NOWA WALKA>NOWA NADZIEJA>

juta ok rok temu miałam robione to z tego co pamiętam to chyba 6,1 (nie mam objawów pcos)
ona gratuluję ,- bardzo się cieszę
moni - niestety nie pomogę - jestem ze śląska

moni Witaj, ja niestety nie pomogę.
ona świetne wiesci!
zula poszłabym na wesele, przyjęcie, na każdego rodzaju ślub :D

Ona232. No to idziesz za ciosem kobitko:) a w jakiej klinice byłaś, bo ja nowa jestem więc jeszcze was nie ogarniam i nie wiem czy pisalas do jakiej uczęszczasz kliniki.

Ostatnia edycja:
Hmmm martaczi piszesz 3 miesiące ja AMH ma m świeże ale badanie mojego m bedzie miało 3 miesiące na naszej wizycie kwalifikacyjnej, bo są z 8 kwietnia, mam nadzieje ze wystarcza najwyzej szybko u nich zrobi sie badanie:)

reklama
Do góry