Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

kaszka na noc deserek zupka serki bakusie lub danonki pije litrami
kilka razy jadl z nami obiad i nic mu nie bylo ale najlepiej lubi banany i parowki to moze jesc codziennie
dzisiaj na sniadanie jadl chleb z dzemem brzoskwiniowym i bardzoooo mu smakowalo
Stanal przy niej i zaczal piszczec i mlaskac i ciumkac.Zjadl kawalecze a kolejnym wysmarowal mieszkanie:-):-)Ale jak sie dopomina jak my cos jemy, zeby mu dac.Mlaska na caly glos po czym obejrzy, polize, pociumka i najczesciej karmi Zabulke(psa)

.I ostatnio Oliwka polubiła zwykłą wodę
.Ale nie z butelki, bo albo z kubka niekapka (rozbraja mnie sposób w jaki z niego pije) albo trzeba jej dawać po łyczku ze zwykłej szklanki ;-).Śmieszna ta moja córcia czasami.
)

, na siłe wpychałam Oliwce łyżeczkę, bo szkoda mi było wyrzucić, ale doszłam do wniosku że dziecka szkoda i nie będę jej męczyć.Ale mamy też ryż mleczny z czymś tam, owoce & zboża z owocami.No i faktycznie - tam są już spore kawałki, np. w malutkie naleśniki (takie bardzo malutkie);-)
.Garściami był zajadany i popijany wodą z morza