nineczka
Fanka BB :)
Ewa - może cię to pocieszy, że twój synuś (choć okrągłe niemowlaki wyglądają przesłodko, fakt) nie bę dzie miał rozrośniętych komórek tłuszczowych i mniejsze skłonności do tycia ;-) Taka jego uroda - ciesz się, że w tą stronę ;-) Czasami widuję tak spasione maleństwa, że aż mi i ch żal, bo wątpię, żeby to nie było winą nadmiernego podkarmiania.
Inna - gratuluję debiutu kuchennego :-) Ja zrobiłam sobie 3 dni przerwy i wróciłam do słoiczków, bo coś źle się czuję i nie mam siły stać przy garach. Reszta rodzinki też cierpi ale grzecznie wcina odsmażane mięsko z chlebkiem
Poza tym Hani lazą co najmniej 4 zęby naraz
(nie wiem jak na górze, bo tam nie pozwala sobie zajrzeć) i nie chce gryźć. Hitem ostatnich dni jest u nas jajeczniczka z pomidorkiem na parze i chlebek z masłem 
Inna - gratuluję debiutu kuchennego :-) Ja zrobiłam sobie 3 dni przerwy i wróciłam do słoiczków, bo coś źle się czuję i nie mam siły stać przy garach. Reszta rodzinki też cierpi ale grzecznie wcina odsmażane mięsko z chlebkiem
Poza tym Hani lazą co najmniej 4 zęby naraz
(nie wiem jak na górze, bo tam nie pozwala sobie zajrzeć) i nie chce gryźć. Hitem ostatnich dni jest u nas jajeczniczka z pomidorkiem na parze i chlebek z masłem 

.A tej maciory to Ci nigdy nie wybaczę