• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

kuchnia Malucha

U nas wczoraj bunt. Jakub zjadł rano troszkę twarożku z owocami a potem już tylko pluł zupką i wieczorną kaszą. Normalnie tak mnie to wkurza, że go chyba zacznę karmić przez kroplówkę.

reklama
Bodzinko właśnie brak apetytu na cokolwiek innego był powodem odstawienia Adrianka. Doszło do tego że nie jadł nic poza cycusiem:dry: I ganiał za mną co pół godzinki i wołał cycy Spróbuj go nie karmic w dzień, ja tak zrobiłam teraz z Madzią i je więcej. Tylko nie wiadomo jak będą wyglądac nocki:confused2: Bo Adrian potrafił sie budzic za 30 razy na cyca, natomiast u Madzi tak jak było:tak:

Sikoreczka on jeść je mi wszystko, specjalnie wybredny nie jest ale ilości:szok::szok:Mikroskopijne:-(:-(Pare łyżeczek obiadu, pół prówki, i już było lepiej teraz znowu gorzej..Jak zje cały serek to cud.No i latam za nim co chwilke z jakimś żarełkiem żeby choć odrobine podjadł...

Bodzinka powinnas zdecydowanie ograniczyc mu cycusia:tak: Karollo jest juz na tyle duzy ze powinien jesc juz inne stale posilki.Ostatnio wlasnie tez rozmawialam z lekarzem na temat posilkow Julki. I mala je sniadanko obiadki deserki i kolacje a mleczko na spiaco wieczorkiem i wczesnie rano po pobudce:tak: Nasze dzieci juz nie potrzebuja tyle mleczka a juz bardziej tresciwe jedzonko. Mleczne posilki mozesz zastapic serkami,twarozkami, jogurtami:tak:

czy wy wiecie jak moja Lili wcina mandarynki????sama jestem zdziwiona bo je ich więcej chyba jak ja!!!na początku bałam się że pestka, czy ta błonka, a ona....wpycha całą, glamie i wyciąga rękę po następną cząstkę. to jedyny owoc który Lili lubi:baffled:

Ola nie pogardzi żadnym owocem :tak:, a mandarynki to wkłada też całe kawałki, ale po chwili wyjmuje pozostałości, tzn. wysysa cały sok i zostawia skórki :-D
Kiedyś tylko się "poparzyła" (jeśli tak to można nazwać) okolice ust, jedząc pomarańcze, tym sokiem ze skórki. Zaznaczam że skórki nie jadła ;-)

reklama
Ech, a Oliwka to przy Waszych dzieciach jak smietnik :-DBo ona to i mandarynkę, i latem truskawki, i kiwi, i arbuza, i jabłko, i banana...
Poza tym to czekoladę ostatnio zagryzła chlebem, później zjadła Monte, zapiła herbatką...I to u niej normalne.Ona w ogóle dziwna jest jakaś, pod każdym względem.
Mam ALIENA w domu :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry