Melulu
TP 15.01.2009 r.
A ja podziwiam Ciebie, że Ci się chce codziennie gotować! Mi się czasem nawet kanapek nie chce robić (stąd te płatki śniadaniowe)Podziwiam te z was które nie jedza normalnych obiadów..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ja podziwiam Ciebie, że Ci się chce codziennie gotować! Mi się czasem nawet kanapek nie chce robić (stąd te płatki śniadaniowe)Podziwiam te z was które nie jedza normalnych obiadów..

Podziwiam te z was które nie jedza normalnych obiadów.. ja bym ducha po 2 dniach chyba wyzioneła.
oj Madzia.
...i zagryzlam ciastem z nadzieniem cytrynowym...mniam takim kawalem dla 2 osob....a o 15 zjadlam loda o smaku jogurtowym z owocami lesnymi i wisniowym z wisinkami:-)....mniam
ale ja lubię gotować i eksperymentować - chociaż na razie mam bardzo ograniczone możliwości - ale jak już będziemy na swoim to kuchnia będzie moim królestwem 

z pomidorkiem i marchewka....na sniadanko musze miec codziennie platki z mlekiem bojak nie to mi czegos brakuje