Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Zielona sałata teraz odpada - jak widzę cenę 9zł za malutką główkę, w dodatku pewnie hodowaną na tonie pestycydów, to mnie odrzuca :/ Ale na lato pomysł super :-)z zielonej salaty kukurydzy pomidorow ogorka i grillowanego kurczaka z sosem jogurtowym(z lyzeczka majonezu)...mniam mniam
jejku dziewczyny jak was czytam to mi aż ślinka leci - ja od ponad 2 tygodni jadę tylko na kanapkach z szynką, i gotowanym mięsem bleeeeeee
a jak tam waga u ciebie?jejku dziewczyny jak was czytam to mi aż ślinka leci - ja od ponad 2 tygodni jadę tylko na kanapkach z szynką, i gotowanym mięsem bleeeeeee
już nie mogę na to patrzeć....
a może mamusie się wypowiedzą co można jeść w tych pierwszych tygodniach żeby nasze maluchy nie miały kłopotów?
Ja wczoraj nie wytrzymałam i zjadłam 4 pierogi z jagodami hihihi teraz czekam na reakcję małej - narazie (nie chce zapeszyć tfu tfu) ale nie ma żadnych kropek ani kolek - na szczęście
aha i piję cały czas herbatę z cytryną - i tez jest ok![]()
biedaczka :-(jejku dziewczyny jak was czytam to mi aż ślinka leci - ja od ponad 2 tygodni jadę tylko na kanapkach z szynką, i gotowanym mięsem bleeeeeee
już nie mogę na to patrzeć....
a może mamusie się wypowiedzą co można jeść w tych pierwszych tygodniach żeby nasze maluchy nie miały kłopotów?
Ja wczoraj nie wytrzymałam i zjadłam 4 pierogi z jagodami hihihi teraz czekam na reakcję małej - narazie (nie chce zapeszyć tfu tfu) ale nie ma żadnych kropek ani kolek - na szczęście
aha i piję cały czas herbatę z cytryną - i tez jest ok![]()
zobaczymy jak to u mnie będzie.po porodzie spadla o 6kg teraz po 2 tygodniach - 2kg [czyli do wagi wyjściowej brakuje jeszcze -6kg] Przez około 8 dni co dzień widziałam że brzuch mi się kurczy, byłam z tego bbbbbb zadowolona i nawet wydawało mi się że brzuch jak po ciąży jest baaaardzo malutki :-) [w obcisłej bluzce wyglądał jakbym była w 4tym miesiący - lekko zaokrąglony brzusio] byłam taka szczęsliwa że nawet ciągle się przeglądałam w lustrze hihihi aż do czasu jak przyjechali moi rodzice i ojciec stwierdził nagle ni stąd ni zowąd:a jak tam waga u ciebie?

(a ja naprawdę się starałam posprzątać na ich przyjazd z bolącym brzuchem po porodzie) 
U nas babka prezentowała mniej radykalną szkołę, mówiła, żeby nowe rzeczy wprowadzać co trzy dni. Oczywiście można więcej na raz, ale wtedy jest ryzyko, że jak coś uczuli, to tak jak Kasia pisała, trzeba będzie wszystko odstawić, bo nie wiadomo który produkt.to znaczy ze np jeśli chcemy wprowadzić nabiał to że np w ciągu dnia zjeść coś na mleku albo kanapkę z serem i przez tydzień nie wprowadzać nic nowego
Oj, też bym miała atak agresji. Po pierwsze, znając siebie, w ogóle bym nie sprzątała dla rodziców - sprzątać zamierzam po porodzie tylko w takim zakresie, w jakim będę miała poczucie, że bałagan czy kurz mogą zaszkodzić mojej malutkiej. A po drugie, znając moich rodziców, to akurat tata by kurzu nie zauważył, a mama zamiast pokazywać mi palcem, wzięłaby miotłę i posprzątała. W końcu w takim momencie rodzice nie przyjeżdżają (a przynajmniej wg mnie nie powinni) "w gości", tylko do pomocy.a wybuch agresji miałam ale to z powodu tego że mój kochany tatulek zaczął mi przeglądać kąty i pokazywać palcem gdzie mam kurz i jedną wiszącą malutką pajęczynkę(a ja naprawdę się starałam posprzątać na ich przyjazd z bolącym brzuchem po porodzie)
![]()