reklama

Kulinaria

zazdroszcze wam dziewczynki. ja ledwo moge jesc :( tylko jogurt, kanapke z serem itd. Pic jescze gorzej. No i jaja. jaja na twardo moge, ale tylko wtedy kiedy mnie nie mdli. :(

trzymaj siebiedulko!!! napewno niedlugo juz bedziesz mogla jesc co chcesz..jestem tego pewna!!! tylko musisz jeszcze troche wytrzymac..:tak:
a twoja dieta to brzmi identycznie do mojej od 9 to 13 tygodnia...tez tylko na kanapkach z zoltym serem i jajkach zylam...tylko, ze ja jeszcze moglam owoce...arbuz np. mi bardzo smakowal...

reklama
trzymaj siebiedulko!!! napewno niedlugo juz bedziesz mogla jesc co chcesz..jestem tego pewna!!! tylko musisz jeszcze troche wytrzymac..:tak:
a twoja dieta to brzmi identycznie do mojej od 9 to 13 tygodnia...tez tylko na kanapkach z zoltym serem i jajkach zylam...tylko, ze ja jeszcze moglam owoce...arbuz np. mi bardzo smakowal...

dzieki :) mi tez arbuz smakuje, natomiast jabłka zupelnie nie! od razu na wymioty mi sie zbiera!

ojjj Dziewczynki, współczuje Wam z całego serca ! na szczęście od warzyw i owoców mnie nie odtrąciło, sok pomarańczowy piłabym litrami itd. za to słodkie odpada, a jak coś jest smażone to BLEEEEEEEEEEEEEEeeeeeeee i ogólnie jak są jakieś "ciężkie" potrawy to nie za bardzo...

ojjj Dziewczynki, współczuje Wam z całego serca ! na szczęście od warzyw i owoców mnie nie odtrąciło, sok pomarańczowy piłabym litrami itd. za to słodkie odpada, a jak coś jest smażone to BLEEEEEEEEEEEEEEeeeeeeee i ogólnie jak są jakieś "ciężkie" potrawy to nie za bardzo...

matko mam to samo:-):-):-)
choc zamiast soku pomarańczowego litrami pije z grapefruita.... jesuuu uwielbiam...

A ja właśnie ogórka kiszonego pochłonęłam :-) A jeszcze gotuję żurek, biała kiełbaska się piecze w piekarniku i do tego ziemniaczki z cebulką :-D Już mam ślinotok :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry