Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziekimi tez arbuz smakuje, natomiast jabłka zupelnie nie! od razu na wymioty mi sie zbiera!

jesli sa wsrod nas oprocz mnie wegetarianie i ci co lubia eksperymenty w kuchni ( bo kuchnia wegetarianska kryje wiele produktow bardzo malo znanych) to polecam stronke puszka. pl. moje przepisy tez tam sa publikowanewiec zeby nie bylo ze aktywnie nie dodaje przepisow
![]()

koszerne znaczy zabite chyba bez niepotrzebnego cierpienia jakoś tak, podobno koszerne mięso ma inny smak dla znających sie więc ściema nie przejdzie....z nieba mi spadlas z ta stronka, bo ja mam na weekend w odwiedziny kolezanke, ktora jest muzulmanka i musze wymyslic jakies dania najlepiej bezmiesne na obiad bo nie jestem pewna czy nawet mieso wolowe i drob moze jesc jak nie jest zabite w 'koszerny' sposob...cokolwiek to oznacza... a znowu na ryby ja jestem uczulona...eh! przynajniej cos nowego wyprobuje :-)
takze jak masz cos takiego co zawsze sie udaje do polecenia to podpowiedz mi prosze...
juz myslalam o leczo z baklazanem na jutro, ale jeszcze nie mam pojecia co zrobic z niedzielnym obiadem...
z nieba mi spadlas z ta stronka, bo ja mam na weekend w odwiedziny kolezanke, ktora jest muzulmanka i musze wymyslic jakies dania najlepiej bezmiesne na obiad bo nie jestem pewna czy nawet mieso wolowe i drob moze jesc jak nie jest zabite w 'koszerny' sposob...cokolwiek to oznacza... a znowu na ryby ja jestem uczulona...eh! przynajniej cos nowego wyprobuje :-)
takze jak masz cos takiego co zawsze sie udaje do polecenia to podpowiedz mi prosze...
juz myslalam o leczo z baklazanem na jutro, ale jeszcze nie mam pojecia co zrobic z niedzielnym obiadem...
z nieba mi spadlas z ta stronka, bo ja mam na weekend w odwiedziny kolezanke, ktora jest muzulmanka i musze wymyslic jakies dania najlepiej bezmiesne na obiad bo nie jestem pewna czy nawet mieso wolowe i drob moze jesc jak nie jest zabite w 'koszerny' sposob...cokolwiek to oznacza... a znowu na ryby ja jestem uczulona...eh! przynajniej cos nowego wyprobuje :-)

nie kombinowalabym z rybami, bo moze tez ich nie jesc jak ja. Z reszta nie martw sie na tej stronce nie znajdziesz nic z ryba wiec ty tez jestes uratowana
Kokosowy ryż z sosem bananowym - puszka.pl
to akurat dodalam ja, kocham ten przepis, to jest po rpstu rozplywajace sie w ustach. Najlepiej do tego uzyc ryzu jasminowego( jest najbardziej aromatyczny, do tego najbielszy z ryzow, co nie psuje koloru potrawy)