Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dziekimi tez arbuz smakuje, natomiast jabłka zupelnie nie! od razu na wymioty mi sie zbiera!

jesli sa wsrod nas oprocz mnie wegetarianie i ci co lubia eksperymenty w kuchni ( bo kuchnia wegetarianska kryje wiele produktow bardzo malo znanych) to polecam stronke puszka. pl. moje przepisy tez tam sa publikowanewiec zeby nie bylo ze aktywnie nie dodaje przepisow
![]()

koszerne znaczy zabite chyba bez niepotrzebnego cierpienia jakoś tak, podobno koszerne mięso ma inny smak dla znających sie więc ściema nie przejdzie....z nieba mi spadlas z ta stronka, bo ja mam na weekend w odwiedziny kolezanke, ktora jest muzulmanka i musze wymyslic jakies dania najlepiej bezmiesne na obiad bo nie jestem pewna czy nawet mieso wolowe i drob moze jesc jak nie jest zabite w 'koszerny' sposob...cokolwiek to oznacza... a znowu na ryby ja jestem uczulona...eh! przynajniej cos nowego wyprobuje :-)
takze jak masz cos takiego co zawsze sie udaje do polecenia to podpowiedz mi prosze...
juz myslalam o leczo z baklazanem na jutro, ale jeszcze nie mam pojecia co zrobic z niedzielnym obiadem...
z nieba mi spadlas z ta stronka, bo ja mam na weekend w odwiedziny kolezanke, ktora jest muzulmanka i musze wymyslic jakies dania najlepiej bezmiesne na obiad bo nie jestem pewna czy nawet mieso wolowe i drob moze jesc jak nie jest zabite w 'koszerny' sposob...cokolwiek to oznacza... a znowu na ryby ja jestem uczulona...eh! przynajniej cos nowego wyprobuje :-)
takze jak masz cos takiego co zawsze sie udaje do polecenia to podpowiedz mi prosze...
juz myslalam o leczo z baklazanem na jutro, ale jeszcze nie mam pojecia co zrobic z niedzielnym obiadem...
z nieba mi spadlas z ta stronka, bo ja mam na weekend w odwiedziny kolezanke, ktora jest muzulmanka i musze wymyslic jakies dania najlepiej bezmiesne na obiad bo nie jestem pewna czy nawet mieso wolowe i drob moze jesc jak nie jest zabite w 'koszerny' sposob...cokolwiek to oznacza... a znowu na ryby ja jestem uczulona...eh! przynajniej cos nowego wyprobuje :-)

nie kombinowalabym z rybami, bo moze tez ich nie jesc jak ja. Z reszta nie martw sie na tej stronce nie znajdziesz nic z ryba wiec ty tez jestes uratowana
Kokosowy ryż z sosem bananowym - puszka.pl
to akurat dodalam ja, kocham ten przepis, to jest po rpstu rozplywajace sie w ustach. Najlepiej do tego uzyc ryzu jasminowego( jest najbardziej aromatyczny, do tego najbielszy z ryzow, co nie psuje koloru potrawy)