kainkas
Fanka BB :)
Widze ze powaznych tematów dotykacie

ja nie mam zdania, ale mysle ze jest tyle dzieci w Polsce ktore potrzebuja domu i miłości, że nie warto tak bardzo walczyc o to in vitro, zeby bylo dla wszystkich i wogole, zebysmy My wszyscy mieli za to placic
bo mysle ze refundowane powinny byc inne rzeczy np.leki dla dzieci chorych albo jakies rehabilitacje:-(
moj M. stwierdzzil ze jak bedziemy chcieli 2 dziecko to tylko adopcja, bo ta ciaza to za dlugo trwa i ciagle jakies nowe problemy mamy
a tyle biednych dzieciaczków czeka az ktos je pokocha....szkoda mi ich no ale coz mozemy poradz
ic
cos mnie gardło boli, chyba ide po jakis czosnek, tylko ze mąż mnie wtedy z łóżka wyrzuci... no ale co mi po mezu w łóżku jak i tak juz 8 miesiecy nie bylo "przytulania"

ja nie mam zdania, ale mysle ze jest tyle dzieci w Polsce ktore potrzebuja domu i miłości, że nie warto tak bardzo walczyc o to in vitro, zeby bylo dla wszystkich i wogole, zebysmy My wszyscy mieli za to placic
bo mysle ze refundowane powinny byc inne rzeczy np.leki dla dzieci chorych albo jakies rehabilitacje:-(moj M. stwierdzzil ze jak bedziemy chcieli 2 dziecko to tylko adopcja, bo ta ciaza to za dlugo trwa i ciagle jakies nowe problemy mamy

a tyle biednych dzieciaczków czeka az ktos je pokocha....szkoda mi ich no ale coz mozemy poradz
iccos mnie gardło boli, chyba ide po jakis czosnek, tylko ze mąż mnie wtedy z łóżka wyrzuci... no ale co mi po mezu w łóżku jak i tak juz 8 miesiecy nie bylo "przytulania"

i ide sie juz położyć
. teraz nie chca jej oddac ze szpitala tych dzieci bo nie ma ani kasy ani warunkow aby dzieci wyzywic i wychowac.... jakie to jest przedmiotowe traktowanie dzieci, totalna nieodpowiedzialnosc i matki 
nasze gadanie i tak niczego nie zmieni