reklama

Kwiecień 2009

dziewczyny doczytalam was, ale sama nie wiem co mam napisac jakas dzisiaj wypluta jestem:-(
mala rozrabia jak oszalala, chyba po zupie cebulowej:-D, w niedziele jej zapewnie emocje po porowej, bo mam na nia straszna ochote, a juz niedlugo bede sobie mogla o niej tylko pomarzyc:-)
aniolek sie nie odzywa, mam nadzieje, ze sie nic nie stalo

reklama
Bateria w laptopie powoli pada (kabel w drugim pokoju:dry:) więc powoli się żegnam.
Słonecznego i udanego weekendu wszystkim Kwietniówkom życzę. :-)
Do poniedziałku Dziewczyny. :-)

witam, chcialam poinformowac ze zyje:-)
wczoraj przed wizyta mialam ktg i wyszlo na nim 4 skurcze, gdzie ja czulam 1:confused:
lekarz dal mi skierowanie na ktg w szpitalu na wieczor iwec pol nocy spedzilam na oddziale badali robili ktg, ale nic niewyszlo, dzis tez na ktg i znowu wyszly skurcze ktorych ja nieczulam, niewiem moze cos ze mna nie tak, lekarz smieje sie ze mamy chyba cisze przed burza albo ja i moja ciaza przystosowalismy sie do siebie bo szyjka przestala sie skracac, niewiem ile ma bo z tego wszystkiego sie nawet niezapytalam, brzuch przestaje bolec, normalnie czuje sie super(odpukac)
teraz tez jestem po ktg i wyszedl 1 skurcz ktory tym razem poczulam,
ide sie wykapac i polozyc bo cos zmeczona jestem, juz w weekend nie usiade wiec zycze wszystkim udanej soboty i niedzieli, w poniedzialek postaram sie zajzec to was podczytam troche. dobranoc:)

wszystkim wizytujacym powodzenia, chorym powrotu do zdrowia, wszystkim wiecej odpoczynku:-)

wiecie co denerwuje mnie od jakiegos czasu temat in vitro i to jakie budzi kontrowersje.Jesli para nie moze miec dzieci a ten sposob zagwarantuje im bycie rodzicami to dlaczego nie?a juz dobija mnie rozwazanie tego tematu pod katem etycznym,religijnym czy moralnym.Co jest w tym zlego??

przepraszam ze tak wyskoczylam z tym tematem ale tak jakos mnie wzielo:dry:

ja uwazam ze pierwsza proba in vitro powinna byc refundowana:tak:nie dla kazdego ale dla ludzi kturzy naprawde niemoga panstwo powinno pomoc, zamiast fundowac politykaom wakacje, kolezanka z mezem niemogom miec dzieci, sa dobrze sytulowani wiec stac ich bylo na 3 proby no i za 3 razem sie udalo i to blizniaki, slodkie roczne bombelki,
ja niewiedze nic zlego w takiej formie powiekszania rodziny, ale matka tej dziewczyny dotej pory niewidziala wnukow bo to grzech wg. niej:confused:

bluebell- mnie też to denerwuje, tymbardziej ze zazwyczaj przeciwko in vitro wypowiadają się ludzie którzy nie mieli takiego problemu i tak naprawde nie mają pojęcia o tym co przeżywają pary które chcą mieć dzieci i jest to dla nich jedyny ratunek.

Ja kupiłam. Mój M zdecydował, że to głównie dla spokoju rodziców i się z nim zgadzam.
Mam słuch jak nietoperz i czasem jak moja psica śpi za cicho (normalnie chrapie) to wybudzam się i sprawdzam czy jeszcze dycha. :sorry2: Co to będzie przy dziecku :szok:, więc u nas pewnie się przyda. ;-)
matka spi czujnie ..wiec nie ma co sie dnerowac...ja nie mailam montora i ni bede miala...w nocy budzilam sie do Ala kilka razy ...hehe i sprawdzaam czy wszystko ok..a jak w dzien spal zadlugo to ruszalam jego raczka..hehe..wredna matka ze mnie..ale musilam miec pewnosc zze jest ok..a on poprostu mial spaczny sen i tak jest do dzisiaj ..jak zadlugo spi to chodze i sprawdzam

reklama
dziewczyna wywodzi sie z bardzo religijnej rodziny, okazalo sie ze to maz niemoze miec dzieci i zdecydowali sie na taka forme zalozenia rodziny, a matka to taki typowy moher, kosciol uwaza ze to zle wiec odsunela sie od corki szkoda mi tej dziewczyny bo matka powinna sie cieszyc jej szczesciem a ona takie numery odwala, znam ta babe bo to T siostry tesciowa, i jak J sie urodzila i bylismy tak na jakies imprezce to na nas tez chciala wsiasc ze slubu niemamy ze grzeszymy a rodzice nas i na religie i do kosciola posylali.

dobra uciekam trzymajcie sie cieplutko:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry