Caro_S
Fanka BB :)
Gabi Samsunga polecam !Ja się napaliłam na tego samsunga,taka szczęśliwa,że znalazłam za 400 a nie 600,,ale za 400 to bez faktury,buuuu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gabi Samsunga polecam !Ja się napaliłam na tego samsunga,taka szczęśliwa,że znalazłam za 400 a nie 600,,ale za 400 to bez faktury,buuuu.
Caro,właśnie sobie kupie tego samsunga solid i koniec(najbardziej samsungi lubię)bo ja zachciewajek jedzeniowych nie mam,tylko takie porządniejsze,hahaha
Ja kupiłam. Mój M zdecydował, że to głównie dla spokoju rodziców i się z nim zgadzam.Czesc dziewczyny!
Mam do was takie pytanie czy koras z was kupuje lub kupila juz monitor oddechu? bo ja to sie tak zastanawiam i zdecydowac nie moge... rzadna moja kolezanka tego nie uzywala przy dziecku.... wiec mi odradzaja wywalanie kasy w bloto.... a wy co o tym myslicie?
Co to będzie przy dziecku
, więc u nas pewnie się przyda. ;-)Ja nie planuje takiego zakupu, wydaje mi się on zbędny. Tym bardziej że łóżeczko małej będzie w naszej sypialni, obok naszego łóżka;-)Czesc dziewczyny!
Mam do was takie pytanie czy koras z was kupuje lub kupila juz monitor oddechu? bo ja to sie tak zastanawiam i zdecydowac nie moge... rzadna moja kolezanka tego nie uzywala przy dziecku.... wiec mi odradzaja wywalanie kasy w bloto.... a wy co o tym myslicie?:-)
Gabi wiem co i jakCaro,właśnie sobie kupie tego samsunga solid i koniec(najbardziej samsungi lubię)bo ja zachciewajek jedzeniowych nie mam,tylko takie porządniejsze,hahaha

nowe telefony , jakiś laptop nowy czy aparat fotograficzny czy jakaś nowa elektronika to coś dla mnie
Ja nie planuje takiego zakupu, wydaje mi się on zbędny. Tym bardziej że łóżeczko małej będzie w naszej sypialni, obok naszego łóżka;-)
wiec jak juz sie zdecyduje to chce wiedziec czy warto