Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ciesze sie, ze u was i wszystko wporzadku
:-)
;-)
nio i zycze wszystkiego dobrego
powiem szczerze, ze troche mi ta wiadomosc humor poprawila, bo pamietam, ze ty mialas podobny problem do mojego, a jednak wszystko dobrze sie skonczylo
:-)
mam nadzieje, ze nic ciekawego sie nie wydarzy i ze noc bedzie spokojna.. brzuch kurczy mi sie dalej, ale juz nie tak czesto jak do poludnia.. nio i chyba zaczal odchodzic mi czop.. nio, ale wiadomo, ze wszystko jeszcze moze potrwac.. nio a u mnie w rodzince ogolna panika wystapila i cochwila ktos wydzwanial i pytal jak sie czuje i czy jeszcze w domu jestem
a powiedzialam tylko tacie, ze nienajlepiej sie cos czuje, nio a on juz obdzwonil wszystkich
jednak on to naprawde prze agent jest;-)Super wieści!
A któraś przepowiedziała że od 20 sie zacznieProrok?:-)
ale jak my mamy termin koło siebie to tak człowiek bardziej się utożsamia. 

Tylko wynosić go na ołtarze po prostu. 

, do szpitala obowiązkowo książka, gazetki i mp3.co by za dużo nie słuchać strasznych opowieści sąsiadek;-)
smętnie mi się dzień z rana zapowiadał i już chciałam Wam pomarudzić, ale niespodziewanie zaprosiła się do nas kumpela z miesięcznym synkiem - więc razem było nam już całkiem wesoło
a jesli chodzi o gazetki itd do szpitala to u mnie sie to nie sprawdza, bo cienko u mnie z koncentracja i skupieniem uwagi przez dluzsza chwile na jednej rzeczy;-) wiem, bo ostatnio nabralam gazet, posciagalam pare filmow na koma i jakos mi sie to nie przydalo
moze dlatego, ze ja raczej rozgadana jestem i naokraglo gadalam z kolezankami;-)
pogadala chwile o jakis glupotach, glownie to o psach i tyle bylo rozmowy
nio a tata to faktycznie przechodzi samego siebie.. przed chwila sobie przypomnial, ze na opini od kardiologa mam napisane o wskazaniu do skrocenia 2 fazy porodu i zadzwonil i zaczal mnie uswiadamiac
hi hi a mianowicie chodzilo mu o to, zebym sie nie zgodzila na uzycie kleszczy podczas porodu.. nawet zaczal mowic, ze jak cos by lekarze zaczeli mowic na ten temat to on jest gotowy "wkroczyc" do akcji i zaproponowac im zeby mi cesarke zrobili, a on za to zaplaci
jutro pewnie bedzie jeszcze mezusia o to molestowal;-) wiec pewnie beda jaja
zycze dobrej nocy kochane;-)