Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.Pierwszą wizytę na porodówce już miałam teraz to mam mieć wizytę u lekarza we wtorek... może się coś wyklaruje.u was bylo z cora do 3x sztuka hehehhe....a my z taka nadzieja juz jechalismy...maz wniebowziety a tu za przeproszeniem dupaMadziu to podobnie jak u nas było, ciekawe ile jeszcze takich fałszywych alarmów będzie. Z pierwszą córką byłam 3x na porodówce, dopiero za 3 razem urodziłam.
Malutka wyszłam dziś z założenia że skoro w nocy nieśpię bo mam skurcze to niech się zmęczę i"albo rybki albo akwarium" albo usnę ze zmęczenia albo coś się ruszy...
Gosiaczku mam ten sam problem tyle tylko że mam lekkie skurcze w dzień a potwornie bolesne w nocy(dziś na przykład wypróbowałam 5 pozycji na złagodzenie bólu w czasie porodu,pomogły2;-)).Dzisiaj były już 2S schody,spacer a nie wiem czy dam radę wieczorem przez te skurcze na trzecie S.Pierwszą wizytę na porodówce już miałam teraz to mam mieć wizytę u lekarza we wtorek... może się coś wyklaruje.
dostalam nagle taki przyplyw energii do sprzatania, ze szkoda gadac.. u mnie wchodzenie po schodach nie wchodzi w gre, bo z kondycja u mnie slabo
ja przed ciaza zanim weszlam na 3 pietro to sie niezle usapalam, a serducho walilo mi jakbym maraton przebiegla.. wiec teraz to tym bardziej nie wchodzi w gre, bo chyba bym padla..
nio nic obserwujemy sie dalej i czekamy na rozwoj wypadkow
hi hi