Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja po wizycie, a nawet dwóch. :-)
Potem poszłam jeszcze na zakupy, takie typowo babskie, i kupiłam: wiosenną kurteczkę, sukienkę (rozmiar sprzed ciąży i mam nadzieję, że będą pasować) i świetną torebkę. No i trochę kosmatyków, kremy mi się kończą. ;-)
a przez całą ciążę awet spodni ciążowych sobie ie kupiłam
U nas tez w przedszkolu to serwowali, a ja to nazywalam sosem jajecznym:-)dziewczyny nie krzyczcie ale ja znów o jedzeniu.............mam ochotę na taka potrawę z przedszkola- jajko w sosie chrzanowym z ziemniakami;-);-);-)
Tylko nie wiem jak to zrobic tzn. sos chrzanowy. Pomóżcie plissssssssssss![]()
sos chrzanowy robisz tak samo jak potrawkę lub biały sos beszamelowy tylko dodajesz łyżeczkę chrzanu - dobrze doprawić cytryną, solą, pieprzem - zacznij od małej ilości chrzanu i potem najwyżej wzmocnij (tak samo robi się sos musztardowy)
równiez trzymam mocno kciuki i szybko wracajcie do domkuJa jutro o 7.00 do szpitala na CC, więc trzymajcie kciuki.
Spaczyna wpadaj na cycki z kurczaka z raclette'a i salatke grecka:-)
zwłaszcza ta sałatka grecka