Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Musze doczytać czemu. Ale mam nadzieje ze jak najszybciej dojdziesz do siebie. I co by się nie działo to będziesz silna i se dasz rade. Ja również cię pozdrawiam :-)
Może wszystko się ułoży. Teraz trudny moment dla nas i naszych bliskich. Może uda się jakoś wyjaśnić. Trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie sprawy. I by obyło się bez zbędnych emocji i nerwów.
To może akurat. Trzymam kciuki. By jak to już odbyło się w miarę bezboleśnie, szybko i mała była zdrowiutka.
A mały dziś się ułożył bokiem i z prawej strony co i raz zrobi mi piramidkę i wystawa nogę. Mój M ma zabawę go go gilgotka a Marcelek wtedy chowa nóżkę.
a jeszcze tak na marginesie- uważam,że to skandal, jeśli płacicie za wizytę, a odczucia macie bycia olanym - to usługa jak każda inna - w moim zawodzie olany klient w życiu by nie zapłacił!!!![]()

A u mnie cisza ........
hehe ale ja to jeszcze mam czas.. 
, ale wiem, że ma rację 

w nocy jak zwykle pare razy na siku wstawałam.Byloby ok. gdyby nie spojenie…nie mogłam dojsc do lazienki…tak mie bolało!!!Myslalam ze się przewroce ale jakos jak wstalam rano to nie było tak zle...