reklama

Kwiecień 2009

Witam:-) Kiełbasa byla pyszna ale dzisiaj drażni mnie jej zapach :szok: Już sie obudziłam, bo już sie denerwuje przed dzisiejszą wizytą. Kobitki trzymajcie kciuki.
POZDRAWIAM

reklama
Niktosiaaa daj koniecznie znac po wizycie co i jak u Twojej dzidzi :D Trzymam kciuki,zeby wszystko było dobrze... Ja juz mam usg w najblizszy wtorek...nie moge sie doczekac...chciałabym juz cos wiedziec... :)

A jak plany na weekend? :) Moj M wyjezdza dzis z miasta na wieczor kawalerski...wiec u mnie chyba zapowiada sie "babski wieczor"... :) szkoda,ze tak daleko mieszkacie... ;)

SARA wiesz tak sobie myśle, ze powinny być organizowane obozy dla kobiet w ciąży na 9 miesięcy. W jakimś pięknym miejscu spotkałyby sie kobitki np z kwietnia 2009. Byłby tam dietetyk, lekarz i usg. A po 9 mcach przyjechali by nasi mężowie by zabrać nas i nasze maleństwa:-):-):-)

Pytałaś o przepis na jakąś zupę. Ja wczoraj po raz pierwszy gotowałam grzybową. Każde danie gotuje tylko raz - żeby sprawdzić co wyjdzie. Jak posmakuje to mama nam gotuje:-D
Jak czegoś nie umiem to inspirację czerpię z X3M
Przepis: Tarta z krabami - Zapraszamy na Gotowanie z x3m.

Tak sobie myśle co sie dzieje z Nenius. Wyjacjała na 2 tygodnie, ale tygodnie już minęły...............................................

Hej Wam, a u mnie spokój na szczęście, w niedzielę w szpitalu gin zabronił mi seksu, wytrzymałam 4 doby, hi hi, wczoraj już nie mogłam bez tego zasnąc, hi hi. Też tak macie w ciąży?? Zwiększony apetyt na seks??

W dodatku moja sunia jest w ciąży razem ze mną tylko że Ona urodzi już niedługo, wczoraj dopiero się zorientowałam że się udało bo dopuszczaliśmy Ja do psa ale się nie sczepiły psiulki i myśleliśmy że nic z tego nie będzie a tu proszę.Fajnie jej brzuszek faluje i jak przyłoży się rękę to czuć jak rozrabiają maluszki.

U Was też taka brzydka pogoda??

SaaRaa ja dzisiaj do 15 pracuje ipod wieczór mogłybyśmy się spotkać :-) Muszę tylko ogarnąć troche mieszkanie bo jedna całka w pracy i juz bałagan w domu.A masz jeszcze to ciasto ??? ;-)

GOSIA pogadamy sobie o seksie jak wszystkie będą miały dostęp do zamkniętego. Wiadomo to - może jacyś zboczeńcy nas czytają:baffled::-D:-D:-D

Aniu ja dzis do 17:00 pracuje :) a ok 19:00 chyba bede gdzies wychodzic z siostra i kumpela :D Wiec jesli obie miałybysmy chwile po 17:00 to zapraszam :D:D:D

Niktosiaaa super pomysł z tym obozem dla dziewczyn w ciazy :D
A co do zupki....to własnie taka warzywna gotuje :D zobaczymy co z tego wyjdzie :D juz ładnie pachnie :D

dziewuszki zapraszam na ciasto: :D :D

khrj4wcmg8iUiCICHX.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry