reklama

Kwiecień 2009

DZIEWCZYNY ŻYJĘ...

Niktosia kochana dziękuję za troskę... słuchajcie kwietniówki zjadłam kiełbasę normalną z mięsnego- dobrej i uznanej firmy... to co sie działo przez ostatnie dni to koszmar! wymioty biegunka miałam takie skręty...że myslałam, ze dziecko stracę...lezałam i leciało górą i dołem...najgorsze, że ja sama w tygodniu mąż tylko na wekendy, bałam sie żeby sie nie odwodnic byłam na pogotowiu...aj długa historia... nie zjem już na pewno kiełbasy...

to był koszmar...wycieńczenie organizmu straszne...
a dzis jade do gina - badanie mam dziecka i usg... trzymam kciuki za was wszystkie - mocne buziolki

reklama
hejka laseczki

co tu taka cisza..zagladam tutaj co jakis czas a tu cichooo

Niktosiaaa pisz jak tam po wizycie bo cichutko siedzisz i juz zaczyna sie denerwoac

Wywialo nasze ciezarowki:-D

U mnie przepiekna pogoda.Mielismy nawet jechac gdzies nad morze,ale tak sie objedlismy obiadem ze ledwo moza sie ruszyc.

Alka dobrze ze juz ci lepiej.

Niktasiaaa jak tam wizyta u lekarza????Mam nadzieje ze wszystko ok.

tylko ze wiekszosc nie ma tam dostepu

moze dobrzebyloby gdyby Naomi wyslala liste wedlug lizty kwietniowek i byloby po sprawie wszystkie bysmy juz tam dawno byly a tak to wiekszosc siezi i czeka jak na zbawienie

widzialne,widzialne...ostatnio pisałas o wizycie u lekarza? :) wiec chyba wszystko ok z postami.
A co do tego lekarza...to ja w sumie tez ostatnio byłam zdziwiona,gdy lekarz tylko na podstawie uciskania brzucha stwierdził,ze 9,5tygodniowa ciaza rozwija sie prawidłowo...takze wiem, ze Ty tez czujesz taki niedosyt. Nie mam pojecia jak powinnysmy do tego podchodzic...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry