Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Didi - Czemu tak bardzo chcesz już rodzić. Przecież wg suwaka masz jeszcze czas i córcia też. Podobno im więcej mama jest pogodna i uśmiechnięta, to dziecko bardziej spokojne i radosne
![]()
Didi, przytulam Cię mocno, ale wiesz że jeszcze trzeba trochę poczekać. Zdaję sobie sprawę, że coraz trudniej się czeka, jak tyle dzieci się tu rodzi :-) No ale popatrz na suwaczek - jeszcze zostało Ci kilka dni....
;-)
:-)
. A ja czuję się świetnie, energia mnie roznosi, rana nie boli, także wszystko układa się wspaniale, mój P. bardzo pomógł mi przy porodzie, bo wypchnęcie takiego "malucha" (4230 gram, 60 cm długi) bez znieczulenia to nie lada wyzwanie (wody mi odeszły wcześniej, podali mi oksytocynę bo nie miałam w ogóle skurczy, a jakby dali znieczulenie, to akcja skurczowa by się w ogóle nie zaczęła). Mój P. sam w szoku, że tak dobrze dochodze do siebie - w sumie to już doszłam:-) no i że ma takiego pięknego i grzecznego synka, co udowodnił mega prezentem. Dziewczyny jest super.
Ale jak się obudziłam,to sama nie byłam pewna co w końcu ze mną.