reklama

Kwiecień 2009

witajcie:)
Ja bylam wczoraj u fryzjera i jestem bardzo zadowolona pasemka wyszly super w sumie to mam 3 kolory pasemek ale calosc ladnie wyglada tylko ze mam teraz znacznie krotsze wloski mialam do pasa a teraz sciol mi do ramion bo zapomnialam ze fryzjerowi zawsze pokazuje sie ze chce miec sie troszke dluzsze:)
Ej a czy wasi M tez jak wracaie od fryzjera nic wam nie mowia ze ladnie wygladacie albo cos takiego??bo nie wiem czy tylko moj jest taki:angry:
Poza tym to bbrzuch boli i klluje posrodku jak nie powiem co no i mam ochote na eklerka z bita smietana ale daleko do takiego sklepu tzn musze brac busa wiec chyba objde sie smakiem:crazy:

reklama
to znowu ja:-)

Kainkas i Spaczyna witajcie:)

Gabi nie martw sie, rzeczywiscie moze lepiej bybylo dla twojego spokoju abys urodzila;-)

mlody robi sobie ze mnie dzis jaja:-D skurcze przeszly i teraz znowu sie pojawil ale jeden juz nic niewiem, po wczorajszym wieczorze i nocy myslalam ze juz pojade a tu znowu cisza a wieczorem znowu pewnie zaczne sie meczyc, uff nic mi sie niechce skorzystalam z braku skurczy i bylam z J na placu zabaw jak wracalam od mamy brat mnie odprowadzal abym podrodze niezaczela rodzic, stwierdzilam ze skoro lepiej sie czuje wracam do domku robic jakis obiad i troche sie poruszac, a w sumie to juz mi wszystko jedno kiedy urodze, moze dzis a moze za tydzien, e tam oby on juz tylko chcial wyjsc.

mam nadzieje ze u Zuziuni okaze sie wszystko po jej mysli, bez niespodzianek.

nadii super ze z mala wszystko ok:tak:

ja nawet tego niebylam w stanie wczoraj zrobic bo pelzalam wrecz po podlodze:-( maz musial sobie poradzic a to nielada wyzwanie dla niego bo mala nielubi jak tata ja usypia, ale poradzili sobie:-)
Gabi najgorsze te falszywe alarmy, ale przetrway z usmiechem na twarzy:tak::-D

wlasnie zabilam kleszcza juz drugiego dzisiaj:szok: jej musze psa obejzec a potem meza wygonic na odrobaczywienie z sunia bo teraz wszystkie robale beda sie jej czepiac bo cieplo sie zrobilo.

pootwieralam okna w domu i teraz zbieram biedronki z fieranek, lubie wiosne ale nie robactwo ktore z na przywedrowalo.

U nas aż takiej wiosny nie ma:baffled: Szaro,tyle,że bez śniegu.
sms od Zuziuni:
"No lipa straszna bo mam słabe ruchy płodu.Ktg wyszło nieciekawie.Trzymajcie kciuki boję się strasznie"

Witam popołudniem!
Tak jak przewidywałam, mam cukrzycę :-(. Dostałam glukometr i książeczkę do zapisów. :zawstydzona/y:
Jak dobrze, że to końcówka - ale święta będą chude.
zuziunia - dobrze, że jesteś w szpitalu i pewnie już niedługo utulisz maleństwo!
Uciekam, bo tak kopie, że nie dam rady. Zajebiście mnie boli:eek:.

reklama
hejka :rofl2:
U nas wszystko dobrze:-D
Zuzia grzeczna ładnie je ale z butli, na dana chwile brak mleka..masakra jakaś. Po porodzie zaraz przystawiłam ja do piersi i ssała z 2 godziny ale jak już nad ranem znowu ja przystawiłam to tez ssała ale nie najadła się i płakała. Okazało się ze nie ma pokarmu. W szpitalu karmiłam ja mieszanka i przystawiałam non stop do piersi. Lekarz powiedział ze w ciągi 3 do 4 dni pokarm powinien się pojawić a tu ani widu ani słychu. Przystawiam ja cały czas do cyca ale ona teraz to się wkurza.
Z butli ladnie je co 3godziny po ok 60 ml i ladnie spi . W nocy tez spoko budzi sie tylko na jedzenie albo jak jest kupa :rofl2:
chciałam chociaż karmić i trochę piersią i mieszanka a ty nic tylko mieszanka.
dzięki jeszcze raz za gratulacje:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry