reklama

Kwiecień 2009

reklama
czesc Kochane!!!
Spaczyna i Kainkas witajcie!!ale wiosne mamy , zaraz wybiore sie na spacerek bo w domu nie wysiedze,poza tym MUSZE zjesc cos slodkiego a wdomu nic nie ma.Wiec zaraz zabieram bluze m. i lece.

Ja wpadłam sie przywitac.Kurcze szkoda ze u nas takiego slonka dzisiaj nie ma ale na szczescie nie jest jakos zimno.
Witajcie wszystkie które sa juz w omkach i trzymam kciuki za te w szpitalu.
Gabi a moze ty sie rozpakujesz to wtedy olszyn sie jakos ruszy....ech...Mi tez sie juz dłuzy strasznie.A dzis zaczynam 40 tydzien.

Ja po usg, wszytsko ok, mała główką do dołu, waży 2780g , zaczyna się mi 37tc, lekarz stwierdził, że jak coś to mogę rodzić, torbe spakowałam tak na wszelki wypadek, lecę do pracy troszku buziole

Sms od Zuziuni:
"nie zdążyłam napisać na bb ale właśnie dostałam skierowanie do szpitala bo lekarz chce zrobić badania na to spojenie i zdecydować czy cc.Także jakiś czas nie będzie mnie.Boję się cholernie.Pozdrów wszystkie.Zuziunia"

Jaka ta pogoda jest piekna!!
Szczesliwa przykro mi:zawstydzona/y:

Kainkas i spaczyna witajcie spowrotem!I ucalujcie od nas Wasze dzidzie:tak:

Malgosiak tez radze zebys zaufala ginowi,bo przeciez on Ci prowadzi ciaze i on wie najlepiej!Nie martw sie kochana napewno bedzie dobrze i nic zlego sie nie stanie!Wiem,ze latwo tak mowic,bo ja tez pewnie bedac w takiej sytuacji umieralabym z niepewnosci i strachu ale wkoncu lekarze od tego sa zeby opiekowac sie jak najlepiej pacjentami a zwlaszcza podczas porodu zrobic wszystko co trzeba zeby bylo dobrze!Wiec glowa do gory!!!Bedzie dobrze!:tak:;-)

Gabi i TY tez sie nie doluj tylko mysl pozytywnie!Ja sie pomodle za Was zeby wszystko bylo dobrze i zebyscie nie musialy sie martwic!:happy:

reklama
hej..ja po wizycie ..
w srodku mieciutko ...podobno wszystko ok i gotowe ale wyjscie zamkniete..wiec pozostaje czekac

zmykam sie polozyc bo jestem slepa..tak mi lamy w sklepie daly czadu po oczach z nic dosownie nie widze .." zaatakowamy mnie Mroczki" hahah:-D musze chyba zdzemnac sie chwilke bo slepne i glowa peka...
paaaa...do pozniej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry